SCROLL

Botigues Oficials de Club Reial Madrid C.F.

Fusionem interactivitat amb tecnologia LED i digitalització de el sistema de pick up de samarretes a les botigues oficials de el Reial Madrid

Botigues Oficials de Club Reial Madrid C.F.

Des de 2019

En totes les Botigues Oficials del club Real Madrid s'està duent a terme un procés de digitalització global, enfocat a oferir als aficionats la possibilitat de viure una experiència madridista única i diferencial. A més, els aficionats podran gaudir d'un tracte personalitzat amb promocions exclusives, interactivitat i experiències de compra en totes les seves botigues de club.

Categoria

Retail

Partner

TMT Factory

Solució LED

Pantalla LED corba i digitalització de sistema de gestió d’encàrrecs i estampació de samarretes

Ubicació

Gran vía 31, Madrid, Espanya

Soluciones-Led-Real-Madrid-Store
L'objectiu era reduir els temps d'espera dels aficionats, principalment a la zona d'estampació de les samarretes de club, i millorar la seva experiència de compra en un espai molts més modern i diferenciador.
Real Madrid store Real madrid store interior

Els espais es tornen dinàmics gràcies a les pantalles LED de gran format i és possible crear espais espectaculars

La realització d'aquest projecte ha estat liderada per TMT Factory, el disseny i implementació ha comptat amb la important col·laboració del seu partner LED DREAM, especialista en Solucions LED Indoor & Outdoor. LED DREAM ha participat en el projecte tècnic, fabricació, subministrament i instal·lació de la tecnologia LED, així com de tota les instal·lacions i estructures necessàries. La major novetat d'aquest re-styling digital és l'espectacular pantalla LED indoor 360 Circular, situada a l'entrada principal de la botiga, sobre el taulell que allotja el nou sistema pick-up, en el qual destaca els de 11 metres alt per mitjà metre d'ample i una resolució de 2.880 × 128 píxels.

Aquest nou espai ha estat dissenyat per millorar l'experiència dels aficionats i crear un espai més tecnològic i dinàmic.

Soluciones-Led-Real-Madrid-Store

Sistema pick up interactiu

En aquest punt interactiu permet integrar el sistema pick up interactiu, aquest sistema permet informar l'usuari en temps real sobre la situació de la seva comanda i l'estat de l'estampació de la samarreta. El funcionament és molt senzill: quan el client realitza la seva comanda, la compra s'introdueix dins d'una pilota, la qual és llançada a través d'una estructura tubular que viatja fins al pis inferior, directe a la zona de pick-up, on es realitza l'estampació de la samarreta. El client pot seguir l'estat de la seva comanda a través de la informació de les pantalles i recollir-lo en el temps indicat, millorant així el temps d'espera dels clients, més control del volum d'estampació i generant una millor experiència de compra d'una manera senzilla i innovadora.
Des de LED DREAM, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, seguim aportant noves solucions digitals als nostres partner i clients!