Savvy TECH

Dissenyem, inspirem i col·laborem en la creació de nous espais digitals i funcionals, adaptats a qualsevol tipus d'arquitectura o espai utilitzat. Com a soci tecnològic, proporcionem les solucions més innovadores del mercat amb l'objectiu de donar vida als espais, creant entorns laborals immersius i interactius que conviden l'audiència i els usuaris a descobrir experiències mai abans vistes.

Explora
Oficinas Diagonal 123 Barcelona

Què fem?

Consultoria tecnològica, audiovisual i de creació de conceptes creatius per a l'execució de projectes 360

Servei de manteniment, Service Desk, instal·lació i posada en marxa

Fabricació i subministrament d'equips audiovisuals

Creació de continguts i administració remota de sistemes

rm_banner

Integració de Sistemes Audiovisuals

Sales de
videoconferencies
i reunions
Espais Corporatius Llegir més Contacta

Adictes a la tecnologia creativa

Submergeix-te en un espai innovador dedicat a solucions tecnològiques avantguardistes que transformaran la teva percepció d'experiències immersives i interactives en diferents entorns com ara retail, centres comercials, DOOH, hostaleria i oficines corporatives. Amb més de 400m2, explora solucions LED innovadores per a interiors, exteriors i interactius, incloent-hi continguts immersius i il·luminació digital. Inspira't amb dissenys funcionals i experiències digitals úniques.

Reserva una cita
showroom digital leddream

Últimes notícies

Elevating the brand experience through engaging interactive spaces

LEDDREAM

 

Ens agrada desafiar el que és convencional!.

Les nostres ments creatives se submergeixen en les darreres tendències de tecnologia audiovisual per crear experiències que van més enllà de l’imaginable. Dissenyem entorns immersius i interactius que s’adapten a qualsevol espai, sorprenent els usuaris i convidant-los a explorar i descobrir noves experiències.

Channel4You

 

Hey, saluda el nostre squad creatiu i prepara’t per viatjar en experiències immersives que faran esclatar la teva ment! Explora altres formes de disseny a (3D) (animació) (anamorphic).

Lumalia Studio

 

Els nostres sentits entren en acció!

Explorem l’art de la llum per dissenyar ambients acollidors i elegants, que van des de projectes d’il·luminació arquitectònica fins a escultures artístiques, projeccions dinàmiques de llum i altres instal·lacions innovadores. La nostra creativitat es deslliga gràcies a l’art de la llum, fusionant disseny i tecnologia per crear experiències lluminoses que deixaran empremta.

Vols conèixer les nostres solucions tecnològiques?

Fes una ullada a la nostra secció de productes

Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici
Inici