SCROLL

Visita el nostre Showroom

Visita el nostre Showroom

¿Estàs buscant noves solucions tecnològiques i diferencials que tinguin un gran impacte en el teu negoci o pròxim projecte?
Reserva una cita amb el nostre equip. Us assesorem sobre les millors solucions tecnològiques i digitals que s’adaptin al teu projecte.

  Accepto la política de privacitat i cookies

  Dissenyem i desenvolupem amb èxit projectes a la mesura de les necessitats dels nostres clients i partners, adaptant-nos a l’arquitectura o al tipus d’espai (retail, corporatiu, hospitality, centre comercial, etc.), millorant així la seva experiència i creant espais únics.

  showroom1
  showroom

  Showroom Virtual
  Experience

  Descobreix el nostre #ShowroomVirtualExperience, un espai digital on podràs conèixer totes les nostres solucions tecnològiques i continguts digitals pel teu negoci. ¡Forma part d’aquesta experiència digital!

  En aquest espai digital inmersiu podràs descobrir totes les nostres noves solucions tecnològiques i els nous serveis d’una forma còmode, sense desplaçaments. Un nou servei exclusiu de consultoria tecnològica virtual per clients i partners.

  Omple aquest senzill formulari solicitant la clau d’accés per poder veure el recorregut virtual.

   Accepto la política de privacitat i cookies

   VISITA EL NOSTRE SHOWROOM DE FORMA ONLINE O PRESENCIAL

   LDF

   Descobreix totes les nostres solucions tecnològiques en el nostre showroom

   showroom

   Noves Solucions tecnològiques basades en Pantalles LED

   Consumeix experiències per sobre de productes mitjançant l’ús de tecnologia audiovisual. Donem assesorament als nostres clients i ajudem a millorar l’experiència de compra del usuario.

   Llegir més

   showromvirtual

   Continguts digitals i interactius

   Junts, us ajudem a visualitzar i desenvolupar una idea creativa amb contingut de valor que impacti positivament a l’usuari. Construim els nostres projectes a través d’experiències memorables i interactives. ¡Imagina i ho farem realitat!

   Llegir més

   lumalia

   Il·luminació digital dinàmica

   Un nou concepte lumínic creatiu, disenyat per crear impactants i innovadors espais funcionals i personalitzats, integrant les noves tendències, experiències d’usuari, disseny i ambientació d’espais, interiorisme, media facade i arquitectura.

   Llegir més