SCROLL

Creem experiències úniques i digitals

Som la tecnologia

Som una companyia d'enginyeria audiovisual, ens especialitzem a brindar solucions tecnològiques basades en pantalles LED, creació de continguts digitals i il·luminació digital dinàmica. Dissenyem, inspirem i creem nous espais digitals i funcionals, adaptats a qualsevol mena d'arquitectura o espai utilitzat. Com partner tecnològic oferim als nostres clients i partners diferents solucions integrals, les més innovadors del mercat, amb la finalitat de donar vida a diferents espais, augmentant les experiències dels usuaris en un entorn segur, interactiu i molt digital.

Veure les nostres solucions
LeddreamGroup-CAT

El que ens fa diferents

Dissenyem i desenvolupem projectes a la mesura de les necessitats dels nostres clients i socis juntament amb la mena d’arquitectura o espai utilitzat, amb una cobertura integral per a la digitalització dels seus espais.

Volem ajudar-te a aconseguir els teus objectius, per això ens involucrem en cada fase del teu projecte en el qual et trobis, com des de la consultoria tecnològica, disseny, subministrament, execució i posada en marxa. Ens adaptem a qualsevol mena d’espai o arquitectura, volem donar el millor servei als nostres clients i partners, és per això que oferim les solucions més innovadores del mercat.

El nostre treball i els nostres projectes són la nostra millor targeta de presentació!

LEDDREAM Group

Especialistes

Som especialistes en tecnologia LED & Digital Signage & Digital Lighting, donem una cobertura total en l'execució de cada projecte: Consultoria i assessorament tècnic, subministrament, instal·lació, garantia, manteniment, reparació i posada en marxa

Personalització

Una combinació de tecnologia, innovació i creativitat ens permet dissenyar i desenvolupar projectes totalment personalitzats segons les necessitats dels nostres clients i / o partners, adaptats a qualsevol tipus d'arquitectura o espai, millorant la seva experiència i creant espais realment espectaculars.

Creativitat

Creem, desenvolupem i gestionem contingut digital i audiovisual interactiu. Fem les coses fàcils, aportant un valor diferencial als nostres clients, connectant i pensant sempre en l'experiència de l'usuari.

L’Equip

Enginyers, arquitectes, especialistes en màrqueting, dissenyadors, multimèdia, tècnics AV i estructuristes, tots perfectament coordinats per assegurar l’èxit del projecte.

La màxima fortalesa de Led Dream està en el seu equip pluridisciplinar. Per això, volem que coneguis a la nostra família #leddreamcrew. El nostre equip compta amb una àmplia experiència en projectes de digitalització d’espais, especialment en instal·lacions LED de gran format.

Josep Querol

President

Núria Martínez

Multimedia Department Manager

Carlos Delgado

COO Engineer

Alfons Torres

Sales Department Manager

Sheyla Ynope

Marketing Manager

Carlos Gordillo

Sales and Marketing Group Manager

Quico Martín

CTO Digital Signage

Taisen Francisco

Technical Department

Sergio García

CTO Led Displays

Técnico

Technical Department

DANIEL CAMPILLO

Daniel Campillo

Technical Department

Mohamed Chafaoui

Technical Department

Creative Content

3D Generalist & Motion Designer

Natalia Salvador

Creative Content Designer

Roger Beltrán

3D Generalist & Programmer

zoany

Zoany Martínez

Creative Content Designer

Eddy Ariza

Technical Department

Sergio Mellado

LED Structures Specialist

Sandra Fernández

Customer Support department

Administrativo

Administrativo

Pablo Sastre

CFO – Financial

Albert Giménez

Technical Department

Fernando Nielli

Creative Key Account Manager

Carlos López

Business Development Manager