SCROLL

Vodafone

Encén el Nadal

Vodafone

Desembre 2011

LED DREAM, conjuntament amb l'agència Tango, han aportat la seva tecnologia i 'saber fer' per a l'èxit de la campanya de promoció que sota el títol "Encén el Nadal", la companyia de telefonia Vodafone ha desenvolupat durant aquestes festes a Madrid i Valoria la Bona (Valladolid). En ambdós escenaris es van instal·lar cortines LED al mig del carrer, en els quals apareixien missatges escrits a través d'Ipads facilitades per la mateixa Vodafone o per internautes des dels seus ordinadors.

Solució LED

Cortines LED

Partner

Agencia Tango

Categoria

DOOH

Ubicació

Valoria la Buena, Valladolid, Espanya

El principal objectiu és poder tornar l’alegria al poble de Valoria la Buena, que rebin un regal especial, que rebin els missatges dels seus éssers estimats i puguin compartir-los entre amics i familiars en aquestes dates Nadalenques.
vodafone-leddream-luces-navidad-led-dia-madrid vodafone-leddream-luces-navidad-led-madrid-calles

Recuperant Nit vella

L'esdeveniment, que es va realitzar sempre en directe, es va desenvolupar des del 13 de desembre i fins el passat 1 de gener. Amb aquesta acció, es va fer arribar els bons desitjos de tot Espanya a un poblet val·lisoletà famós per haver-se quedat sense Cap d'Any des de 1995. El 31 de desembre d'aquell any, la localitat va patir una apagada des de les 9 del vespre i fins a la 1: 30 de la matinada.

vodafone-leddream-luces-navidad-led

D'alguna manera, amb aquest contratemps, l'esperit nadalenc va volar de Valoria la Bona i encara no ha tornat. Des de llavors, els habitants del petit municipi val·lisoletà celebren la seva particular festa de Cap d'Any a l'agost, entre banyadors i samarretes. Led Dream, que prèviament havia instal·lat al madrileny carrer de la Princesa seves cortines de LED, va col·locar altres idèntiques a Valoria la Bona. Amb això, va aconseguir que els seus habitants rebessin missatges de felicitació i afecte de tot el món, amb el que van recuperar la celebració del Cap d'Any del 2011.