SCROLL

Skoda

La tecnologia de LEDDREAM protagonista de l’exitosa campanya de Skoda a l’aeroport de Barcelona

Skoda

Juliol 2015

La firma sueca posa en marxa un concurs a cegues en el qual els usuaris i passatgers han d'endevinar de quina marca és el cotxe exposat, sense que sàpiguen que l'anunciant està darrere de l'acció

Solució

Pantalla LED Indoor en diferents formats

Partner

Agencia Vis-tek

CategoríIa

DOOH

Ubicació

Barcelona - Espanya

evento
La firma Skoda manté la seva original estratègia de comunicació a Espanya amb una nova acció no convencional, aquest cop a l'aeroport de Barcelona. Els viatgers que transiten per la Terminal 1 de l'Aeroport de Barcelona durant el mes de juliol s'estan trobant amb una escena insòlita. La presència de vehicles exposats en aquest espai és una cosa habitual, però cap d'ells havia aparegut abans sense cap tipus de logotip ni identificador relacionat amb la marca fabricant. Això és el que ha fet la marca amb el nou Superb, a què ha col·locat un gran interrogant a la banda perquè siguin els usuaris de l'aeroport els que contestin a la pregunta que es pot llegir les pantalles LED situades a la banda i sota el model: "De quina marca és aquest cotxe?".
Skoda-ledDream-aeropuerto-led Skoda-ledDream-led-aeropuerto

Nova Campanya de branding que proposa a l'usuari interactuar i reconeixement sobre la seva nova identitat corporativa "De quina marca és aquest cotxe?"

Un cotxe "anònim" a l'aeroport de Barcelona. L'objectiu de l'acció, ideada per l'agència Vis-tek, és incrementar la notorietat de la marca i del model entre el target potencial. Per a això, es va idear aquest original estand executat per les empreses Led Dream, Essa Punt i ALt120

Skoda-ledDream-presentacion

El sistema es compon d'una aplicació específica que permet als usuaris votar sobre la marca del vehicle participant en un sorteig, i que està connectada al seu torn amb un monitor integrat en un tòtem. L'efecte més cridaner és el dels gairebé 40 metres lineals de pantalla led P4 FULL COLOR, que amb la frase DE QUINA MARCA ÉS? Actua com a reclam als passatgers de la T1 de Barcelona.