SCROLL

Nescafé

Patrocina un nou concepte d'il·luminació nadalenca

Nescafé

Desembre 2014

La Plaça de Sarrià de Barcelona ha estat l'escollida per dur a terme una nova experiència que integra decoració nadalenca i xarxes socials.

Solució LED

Cortines LED

Partner

Agència internacional de publicidad McCann

Categoria

DOOH

Ubicació

Plaça Sarrià, Barcelona, España

L'agència internacional de publicitat McCann impulsa la iniciativa de Nescafé que permet que, a través de Twitter i des de qualsevol dispositiu, tots els missatges lligats a l'hashtag #iluminalanavidad o #illuminaelnadal protagonitzen durant uns minuts la il·luminació dinàmica de l'emblemàtica plaça barcelonina i aquest moment queda registrat en una fotografia que, a través de la xarxa social, es reenvia a l'usuari en forma de felicitació nadalenca que pot compartir amb qui vulgui.
NescafePlazaSarria-LedDream-luces-Navidad-ilumina-led

Nescafé aposta per la integració digital de les xarxes socials a les pantalles LED, aconseguint així crear una experiència tecnològica única i interactiva

Sorprèn als teus éssers estimats enviant una felicitació especial a les pantalles LED (Cortines) i comparteix-los a les xarxes socials, aprofitant que el Nadal és un bon moment per compartir i enviar bons desitjos a través d'un "tweet".
Per a l'emissió dels missatges, s'han utilitzat pantalles LED tipus cortina de LED DREAM. L'empresa terrassenca va ser escollida tant per la qualitat dels seus equips, com per l'experiència acumulada en altres accions similars, com l'arbre de Nadal de Tous o la campanya realitzada per Vodafone en anys anteriors.

NescafePlazaSarria-LedDream-luces-Navidad_led-dream-us

Nescafé patrocina un nou concepte d’il·luminació Nadalenca.

Aquesta nova idea dóna resposta a la creixent necessitat ciutadana de participar, compartir i connectar. Una proposta que tots els que ho desitgin poden experimentar durant aquestes festes i que dóna a la Plaça de Sarrià de Barcelona un segell únic a la ciutat, projectant missatges enviats des de qualsevol racó de planeta.