SCROLL

Oficines Premium Diagonal 123 Barcelona

Creem un llenç gegant d'art digital i continguts avantguardistes en el lobby de les oficines Diagonal 123 Barcelona

Oficines Premium Diagonal 123 Barcelona

Octubre 2022

L'exclusiu edifici d'oficines Diagonal 123, #Go123, situat en el districte 22@ de Barcelona, reconegut mundialment com un dels referents europeus com Smart City Concept i d'innovació, ha finalitzat un elegant i sofisticat procés de remodelació on prevalen la tecnologia, sostenibilitat i el benestar de les persones, dissenyat amb els més alts nivells de qualitat i certificació ambiental BREEAM Excellent i WELL Platinum. Es tracta d'un complex d'oficines exclusives, propietat de Metropolis, en el seu moment dissenyat pel prestigiós arquitecte francès Dominique Perrault amb un equilibrat i elegant joc de volums arquitectònics, i que transmet una imatge de gran dinamisme i moviment. L'edifici gaudeix d'unes vistes cap al Parc Central i la mar Mediterrània, i alberga un espai de més de 10.000 m² d'oficines i locals comercials en la zona més exclusiva de Barcelona.

Solucions

Pantalles LED interior / Continguts digitals

Partner

Cushman & Wakefield

Ubicació

Barcelona, Espanya

Categoria

Corporatiu

Oficinas Diagonal 123 Barcelona
Es tracta d'un nou concepte d'oficines adaptades als nous temps, dissenyada per a connectar la teva empresa amb les noves maneres de treballar, amb nous espais sostenibles i més digitals que incorpora el servei de Customer Experience de Cuhsman & Wakefield situant a l'usuari en el centre del seu funcionament. El principal repte d'aquesta reforma de les oficines Diagonal 123, a les mans de la consultora de real estigues, Cushman & Wakefield, ha estat crear un espai immersiu i innovador en el lobby de l'edifici, un nou espai que sigui capaç d'oferir una experiència única on els visitants es vegin immersos a través de diferents continguts impactants i que al seu torn generin una sensació de benestar i confort. Cushman & Wakefield ha fet un treball 360 a Diagonal 123, ha estat l'encarregat de tota la transformació de l'immoble, supervisant i realitzant les obres necessàries, comercialitzant els espais disponibles, i optimitzant l'experiència dels usuaris que treballen en l'edifici a través del seu equip de Customer Experience. Aquest projecte ha suposat tot un repte en totes les seves fases: des de la creació i concepció de la idea i disseny, les diferents temàtiques amb un mateix fil conductor, esbossos i creació de continguts en 3D. Tots aquests continguts es troben perfectament integrats en la pantalla i el seu espai, mantenint l'elegància i estil de l'edifici d'oficines exclusives. Una sorprenent mescla de disseny, art i tecnologia audiovisual com a protagonista. LEDDREAM Group ha executat la part de continguts digitals a través Channel4you, companyia del grup especialitzada en digital content.

Un mural d'exposició d'art, digital content i 3D

Per a la realització d'aquest projecte digital, Cushman & Wakefield ha comptat amb la col·laboració del seu partner LEDDREAM Group, qui de la mà de la constructora INELT es va fer càrrec del projecte des de la conceptualització, disseny, subministrament i implementació de tecnologia LED, així com de totes les instal·lacions i estructures necessàries. En aquest espai artístic digital, situat en la recepció de l'edifici, s'ha instal·lat una pantalla Led de gran format de 50m2 quadrats amb forma de L en paret i sostre, compta amb píxel pitch P2.6, resolució pròxima a 4K i una alta qualitat de processament d'imatge i profunditat de color. A més, en cada planta de l'edifici s'han instal·lat 12 monitors Samsung Pro de 24 polzades amb resolució full HD, amb un disseny super Slim i elegant que emeten imatges nítides i de gran qualitat des de qualsevol angle.

Aquest espai està pensat en cada detall per a inspirar, per a oferir una experiència tecnològica i sensorial única als visitants i empleats

Oficinas Diagonal 123 Barcelona by leddream

Hem dissenyat diferents peces de continguts visuals ad hoc des d'una perspectiva artística aportant en tot moment emoció al visitant, que van des de la naturalesa, paisatges, colors, textures, fluids, i contingut dinàmic en temps real. L'objectiu és que el visitant viatgi dins de la seva ment, imagini i trobi diferents significats al contingut que està veient en la pantalla LED. Per a transportar als visitants als llocs i paisatges vists, creem uns grafismes en moviment que aporten un aspecte 3D i d'art digital en la pantalla, transmetent a l'espectador que els elements es mouen cap a ells. A més, dissenyem diferents plantilles personalitzades i dinàmiques que ofereixen informació meteorològica en temps real, directoris, serveis, esdeveniments i agenda cultural que són d'interès al visitant. Així com també diversos continguts, missatges de valors de la marca i altres tipus de comunicació que reforcen la seva identitat corporativa.