SCROLL

Edifici DAU Colonial

Espectacular instal·lació de pantalles Led dins el Hall de l'Edifici DAU

Edifici DAU Colonial

Juny 2020

L'emblemàtic edifici DAU propietat de Colonial, situat en una de les zones més cosmopolites de l'avinguda Diagonal 609-615 a Barcelona, ​​en una àrea que combina activitat comercial i financera, ha estat objecte d'una profunda remodelació. Es tracta d'un complex d'oficines exclusives de lloguer, en el qual destaca l'edifici conegut com "El Dau", degut a les seves regulars línies arquitectòniques, amb materials de gamma alta i acabats d'alta qualitat.

Solució

Pantalla LED indoor

Partner

TMT Factory

Categoria

Corporatiu

Ubicació

Barcelona, Espanya

dau-leddream-corporate-led-montaje-pantallas
Es tracta d'un espai inspirador que sedueix a visitants i empleats, dissenyat per l'arquitecte Octavi Mestre i amb interiorisme de l'estudi Garna, on la tecnologia LED i continguts digitals juguen un paper fonamental i omplen de personalitat la recepció de l' edifici. L'objectiu d'aquesta obra integral ha estat dotar l'edifici de nous espais, molts més moderns i adaptats a la tendència actual. I dins d'aquesta reforma, s'ha creat un espai més espectacular i diferenciador on han pres especial protagonisme els elements digitals i la tecnologia LED al hall.
dau-leddream-led-decoracion-pantallasled dau-leddream-corporate-led

Equilibri entre art digital, medi ambient, consciència social i pantalles LED

La realització d'aquest projecte ha estat liderada per TMT Factory, i per la execució ha comptat amb la important col·laboració del seu partner LED DREAM, especialista en Solucions LED Indoor & Outdoor. LED DREAM ha participat en el projecte tècnic, fabricació d'estructures, subministrament i instal·lació de la tecnologia LED. La superfície total de pantalla és de més de 80m2. Compta amb una resolució molt superior a 4K i una alta qualitat de processat d'imatge i profunditat de color.

El resultat és impressionant!

dau-leddream-led-decoracion-pantallasled

Instal·lació de pantalles LED per inundar d’espectaculars continguts

A més, el projecte s'ha concebut com un espai artístic digital al hall de l'edifici, on s'ha aprofitat la instal·lació de pantalles LED per inundar-lo d'espectaculars continguts. Formes geomètriques o partícules, big data, imatges de la Terra i llocs inhòspits, impactants fenòmens meteorològics, etc... Tot això amanit amb una variació de velocitats i moviments que el converteixen en tota una experiència visual per als usuaris. Un dels aspectes més destacats d'aquests continguts a les pantalles del hall, és l'homenatge a la lluita contra el canvi climàtic.

Aquest projecte serveix a LED DREAM per mostrar una de les múltiples aplicacions i possibilitats que ofereix la tecnologia LED en espais corporatius, de manera que el resultat final permet generar experiències úniques i memorables.
Aquest projecte pertany al Top 5 Projectes Audiovisuals My City Barcelona organitzat per ISE i Invidis Consulting GmbH