SCROLL

Sonae Sierra i Led Dream renoven la nova imatge del centre comercial Valle Real

Sonae Sierra i Led Dream renoven la nova imatge del centre comercial Valle Real

El centre comercial Valle Real situat en la zona de Camargo (Cantàbria), ha estat objecte d'una profunda remodelació amb la finalitat de millorar totes les seves àrees comunes internes, i les obres de les quals estan a punt de finalitzar enguany. El projecte liderat per Sonae Sierra i (WeAre) Reify, va comptar amb la col·laboració de la constructora Copsesa i INEL-2000, i va suposar una inversió de més de 10 milions d'euros per a renovar els seus espais comuns. L'objectiu d'aquesta completa renovació interna és modernitzar els espais del centre comercial de més de 48.000 metres quadrats afegint solucions tecnològiques innovadores, oferint així una experiència d'alta qualitat a l'usuari, reforçant el seu posicionament com un dels centres de referència a Cantàbria.

Per a aquest projecte de renovació integral del centre comercial, la propietat ha comptat amb la col·laboració del seu partner tecnològic LEDDREAM Group, especialista en solucions tecnològiques basades en pantalles LED, material AV PRO, contingut digitals i il·luminació digital dinàmica, per a la remodelació de la nova zona d'oci infantil Bird Land, i els 3 lavabos complets del centre comercial.

El projecte inclou la conceptualització, disseny i execució de tots els elements audiovisuals. LEDDREAM Group, es va fer càrrec del projecte des de la fabricació, subministrament i implementació d'elements digitals audiovisuals i les seves estructures de suport; el disseny, creació i adaptació de continguts inspirats en la naturalesa de Cantàbria per a totes les pantalles sota les plataformes Brightsign i Broadsign, mitjançant les quals es va realitzar la implementació de continguts 3D i diverses plantilles HTML5 per a la reproducció de continguts dinàmics; i la posada en marxa de tot el projecte. Tots aquests elements van quedar perfectament integrats amb l'objectiu de transmetre un valor diferencial, mantenint l'essència del centre comercial Valle Real, amb la tecnologia audiovisual com a protagonista.

BIRD LAND - Espai lúdic i visual per als més petits

bird land en centro comercial Valle RealUn dels seus elements més atractius és el mirador d'ocells Bird Land, apte per a nens de 2 a 12 anys, i en el qual poden aprendre sobre els ocells que habiten en els marenys de *Alday de manera dinàmica i divertida.  Dins del mirador, LEDDREAM Group ha instal·lat pantalles Black Led d'alta resolució. El muntatge d'aquests equips visuals en forma trapezoidal i angle recte, amb inclinació al sòl per a oferir millor visibilitat des de la base de la torre és un dels principals atractius d'aquest projecte a mesura i un dels més complexos. Per això s'ha utilitzat una estructura modular i fins a cinc grandàries diferents de pantalles Led que permeten obtenir la màxima versatilitat per a aconseguir aquesta forma trapezoidal, especialment fabricat i dissenyat per al projecte en el centre comercial Valle Real.

A més, LEDDREAM Group s'ha fet càrrec del disseny, creació i gestió dels continguts informatius en les pantalles LED i del disseny en 3D i animació dels ocells.  S'ha creat una “mascota-ocell” per a *Bird *Land, mescla de contingut 3D i codi HTML5 i que, en cada fracció de 15 minuts de cada hora, apareix per a divertimento i sorpresa dels usuaris marcant les hores estil “rellotge de bufó”. A més, s'han dissenyat i creat altres continguts ad hoc, com els relacionats amb paisatges naturals de Cantàbria o les diverses varietats d'ocells locals.

Un punt d'equilibri entre creativitat, disseny i Pantalles LED en els lavabos

Els lavabos també han estat objecte de remodelació. Aquesta solució proposa aconseguir una experiència visual i emocional als clients gràcies a la tecnologia LED per a crear una harmonia única i projectar diferents continguts. Aquesta solució proposa aconseguir una experiència visual i emocional als clients gràcies a la tecnologia mitjançant la qual s'aprofita el potencial de les pantalles LED per a crear una harmonia única i projectar diferents continguts, entre els quals cobren especial protagonisme imatges espectaculars dels espais naturals de la zona com són els Pics d'Europa, les Dunes de *Liencres o Collados del *Asón. La ubicació d'aquests elements en els lavabos d'homes i dones es troben repartits pel centre, la qual cosa converteix el projecte en encara més cridaner i diferencial. En ells s'han subministrat i instal·lat 34 pantalles LED interiors de diferents grandàries i formes, distribuïdes en els 3 lavabos del centre comercial, amb un píxel *pitch d'alta resolució, alta qualitat de processament d'imatge i profunditat de color. Totes les pantalles estan sincronitzades entre si per a mostrar contingut de forma *unísona i respectant l'espai de cadascuna gràcies al mapatge dels continguts.

Aseos centro comercial valle realAddicionalment, per als lavabos es van crear i van gravar peces amb dron adhoc de paisatges naturals locals; s'han ambientat els diferents lavabos segons l'estació de l'any a través de textures naturals d'aquesta temporada; puntualment s'han realitzat continguts segons accions comercials i èpoques concretes de l'any (Black Friday, Nadal, etc). Sens dubte, els lavabos s'han convertit en espais diferencials. La tecnologia LED ha estat integrada dins d'un marc de cristall de forma molt estètica i subtil, totalment accessible per al seu posterior manteniment, i adaptat perfectament a l'espai i mobiliari. S'ha dissenyat pensant a evitar l'aigua i la humitat sobre les pantalles, sense deixar d'aportar dinamisme i modernitat a aquests espais. A més, LEDDREAM Group a través del seu partner de continguts Channel4you, s'ha fet càrrec de la creació i gestió dels continguts en les seves pantalles instal·lades.

Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!

Veure més notícies
Veure més notícies

Últimes noticies