SCROLL

S’estrena la terrassa del Tecnohito amb l’emissió d’un programa especial “Hoy por Hoy” de Radio Benidorm

S’estrena la terrassa del Tecnohito amb l’emissió d’un programa especial “Hoy por Hoy” de Radio Benidorm

Un programa especial, amb convidats especials des de dalt de Tecnohito, a 22 metres d'alçada.

El passat 22 de juny, Ràdio Benidorm va estrenar la terrassa del #Tecnohito de l'Avinguda Mediterrani de Benidorm, per a emetre el seu programa especial de <Hoy por Hoy 103.8FM>. A vint-i-dos metres d'altura i amb impressionants vistes de la ciutat, ha comptat amb la participació dels regidors José Ramón González de Zárate, Ana Pellicer, Mónica Gómez i Jesús Carrobles; a dos membres partícips del disseny del Tecnohito; a la gerent de Visit Benidorm i al president de COBRECA.

S'estrena la terrassa del #Tecnohito de Benidorm

Joaquín Alvado Bañon-y-tecnohitoEl regidor d'Obres i Espai Púbic de Benidorm, José Ramón González de Zárate, ha obert aquest especial programa parlant sobre el pressupost destinat a la construcció del Tecnohito, invertint 11 milions d'euros en la remodelació de l'Avinguda Mediterrani. L'objectiu d'aquesta remodelació era convertir la ciutat de Benidorm en una ciutat vivencial, tecnològica i experiencial per al ciutadà.

Tecnohito de BenidormTambé va comptar amb la participació de l'arquitecte Joaquín Alvado Bañon, ICCP Miguel Ángel Crespo Zaragoza,  ( i Guia Consultors) directors de l'obra i disseny integral del Tecnohito, i han explicat com va començar el procés de creació del Tecnohito fa dos anys, des del brainstorming inicial fins a la instal·lació final. La regidor de Patrimoni Històric i Cultural, Ana Pellicer, i Mónica Gómez,  han comentat l'exposició de les escultures monumentals de l'artista Cristóbal Gabarrón que conformen l'exposició d'i <Las Torres de la Alhambra> les platges de Benidorm. Un programa especial, amb convidats especials des de l'alt de Tecnohito i a 22 metres d'altura. (Crèdit Fotos: Radio Benidorm)

Tecnohito, nova icona digital de Benidorm

Es tracta d'un dels elements digitals més innovadors a Europa: el Tecnohito, una pantalla led circular d'exterior de més de 300m2. Aquesta nova icona digital de la ciutat de 22 metres d'altura servirà per a accions publicitàries, institucionals i espectacles en directe, entre altres continguts/esdeveniments audiovisuals.

Tecnohito de BenidormPer a aquest projecte de renovació integral l'Ajuntament de Benidorm ha confiat en l'UTE Orthem - Emurtel, els qui al seu torn han treballat de la mà del seu partner LEDDREAM Group, qui es va fer càrrec del projecte des de la conceptualització, disseny, subministrament i implementació de tecnologia LED per a l'execució i posada en marxa del Tecnohito i la Tecnoparada. Aquests dos elements digitals, han estat dissenyats per a millorar l'experiència dels ciutadans i crear un ambient únic, avantguardista i tecnològic a Benidorm.

El Tecnohito, una de les obres d'enginyeria més diferenciadores i innovadores a Europa es convertirà en la pantalla de cortina Leds cilíndrica més gran instal·lada fins avui. L'estructura de suport ha estat una autèntica obra d'enginyeria i està composta per un sistema modular de cortina LED, que redueix el pes considerablement i no presenta obstrucció de vent gràcies al seu alt nivell de transparència (67%), la qual cosa permet una major visibilitat de l'estructura i integració d'aquesta.

Des de LEDDREAM Group, com a especialista en solucions tecnològiques LED, continguts digitals i il·luminació digital (audiovisual), !Continuem aportant noves solucions digitals i innovadors als nostres partners i clients!. Assegura't de seguir-nos en LinkedIn i usar l'etiqueta #tecnohito per a obtenir notícies actualitzada, així com informació d'allò més destacat i totes les nostres noves solucions tecnològiques.


Últimes noticies