SCROLL

Port Venècia culmina la primera fase de remodelació d’una de les seves zones exteriors, entre elles, la nova façana digital exterior

Port Venècia culmina la primera fase de remodelació d’una de les seves zones exteriors, entre elles, la nova façana digital exterior

Port Venècia estrena nova imatge i entre elles es completa amb la nova façana digital dinàmica de més de 140 m² de superfície total. 


Port Venècia situat a Saragossa, està en procés d'un ambiciós projecte de remodelació de les seves zones d'exteriors. La primera fase del projecte la zona de terrasses, que va culminar a inicis d'enguany, es completa amb la façana digital exterior. Aquests espais sempre han estat molt emblemàtics i diferenciadors per al *shopping *resort amb la finalitat de millorar l'experiència dels usuaris i augmentar el confort dels seus visitants.


Nova Façana digital multimèdia amb continguts en 2D, 3D i Il·luminació digital dinàmica


Puerto Venecia by leddreamÉs un dels elements digitals més innovadors i tecnològics que la fan única a Espanya. Una experiència Outdoor de gran format que combina tecnologia a través d'una pantalla LED de dues cares, amb contingut 2D, i 3D anamòrfic amb efectes visuals sincronitzats i il·luminació digital en panells encunyats amb temes naturals i escales dinàmiques, tot això en un mateix espai. Es tracta d'un innovador concepte tecnològic que fusiona tecnologia i arquitectura. Un gran ventall de maquinari de vídeo juntament amb il·luminació digital dinàmica, a més de combinar diferents gestors de continguts sincronitzats, amb continguts visuals ad hoc: plantilles dinàmiques per a la reproducció de continguts en real-estafi, creació de continguts 2D i 3D. Tot per a crear una experiència única i immersiva en una de les entrades principals del centre comercial.


Arquitectura, tecnologia LED, digital *content i il·luminació digital, s'uneixen per a crear un nou espai immersiu i molt innovador.


Per a aquest ambiciós projecte de digitalització, Port Venècia, ha confiat en LEDDREAM Group i el seu partner integrador HubTech, per a la transformació de la façana digital del shopping resort. El grup egarense s'ha fet càrrec d'aquesta experiència Digital Out Of Home des de la conceptualització, disseny, desenvolupament, i execució de la nova façana digital de més de 140m2 de superfície total. Es tracta d'un projecte especial i innovador, un nou concepte digital totalment trencador i que ho fa únic a Espanya.


Puerto venecia by led dreamLa Pantalla LED es converteix en un llenç digital i artístic de 32m2 de superfície total, la seva funció principal és la de suport informatiu i entreteniment. Amb píxel pitch 4.8mm d'exterior i una lluentor potent per a una perfecta visibilitat, tant de dia com de nit. La seva singularitat radica en el seu format angular, la seva cantonada està arrodonida i no acabada en cort de 90 graus. S'han creat diferents peces de continguts visuals, des de paisatges, naturalesa, forma de vida, fluids i formes, cortinetes, anuncis i esdeveniments corporatius, etc. També s'ha dissenyat un contingut de partícules amb perspectives i profunditat en 3D combinat en la part de pantalles LED i il·luminació Digital


La façana digital dinàmica sobre panells encunyats: Dissenyada i realitzada per Lumalia Studio, companyia del grup LEDDREAM, integra l'espai tant tecnològica com arquitecturalmente. La façana estén la pantalla LED en un joc de sincronia i contraposició, ampliant el contingut de vídeo de la pantalla i contrastant amb gammes cromàtiques i lighting. En en conjunció amb les graderies serveix de reflex al jardí vertical de la façana enfrontada.


Sistema d'il·luminació en la nova zona de graderia: Aquest element digital s'integra a l'espai, és l'extensió d'il·luminació dinàmica al llarg de les graderies. El contingut i els efectes de vídeo de la façana digital s'amplien de manera envolupant seguint els moviments i les gammes cromàtiques reproduïdes d'una forma natural. El bany d'il·luminació indirecta sobre la pedra emfatitza la seva textura omplint l'espai de llum i color, especialment quan cau la llum del dia, complementant l'espectacularitat visual de la façana amb una atmosfera de calidesa.


Des de LEDDREAM Group, com a especialista en solucions tecnològiques LED, continguts digitals i il·luminació digital (audiovisual), !Continuem aportant noves solucions digitals i innovadors als nostres *partners i clients!. Assegura't de seguir-nos en LinkedIn i usar l'etiqueta #puertovenecia per a obtenir notícies actualitzada, així com informació d'allò més destacat i totes les nostres noves solucions tecnològiques.


 


Últimes noticies