SCROLL

Madrid tindrà un nou llenç digital 3D en aquest Nadal

Madrid tindrà un nou llenç digital 3D en aquest Nadal

Creem un llenç digital en 3D a Madrid, un disseny únic i especial per a aquest nadal (Plaza Colon)


LEDDREAM Group al costat de l'agència Think, revolucionen Madrid amb llenços digitals i contingut en 3D anamòrfic - #*Madled estarà instal·lada en la Plaça de Colón fins al 31 de Desembre.


Si fins ara les principals pantalles es trobaven en Gran Via, aquest Nadal la capital comptarà amb un nou llenç digital situat en la Plaça de Colón, en el comercial Carrer Serrano, cantonada amb el Carrer Goya; una de les zones de major trànsit per als vianants i rodat de Madrid.


Prop de 30 metres quadrats de pantalla led en forma de “cub”, creen una experiència immersiva, fusionant la tecnologia més avantguardista amb la creativitat, dissenyant diferents continguts ad hoc, des d'una perspectiva artística en el qual els elements es mouen cap a l'espectador,  aportant en tot moment emoció i sorpresa al vianant,  causant furor en xarxes socials.


Aquesta pantalla compta amb píxel pitch de 4mm, prop d'1.400.000 de leds, i de lluentor de 6.500 nits, per a una perfecta visualització del contingut tant de dia com de nit. Però, sobretot, la seva singularitat radica en el seu format de pantalla de 90 graus perfecte (Seamless), aquest disseny de pantalla LED està especialment fabricat i *customizado per a aquest projecte.


En ple debat sobre l'estalvi energètic a les ciutats i, en concret, durant les festes de Nadal, els responsables de Think i LEDDREAM Group afirmen que la tecnologia LED utilitzada treballa amb «eficàcia i eficiència energètica», amb un consum mínim d'energia i adaptada a les condicions lumíniques del moment.


Madled cerca una nova manera de promocionar productes apostant per estructures úniques de Leds el format 3D dels quals ja ha provat la seva eficàcia a Barcelona durant la presentació del nou Xiaomi T12 Pro en el centre comercial Diagonal Malament. Aquesta creativitat continuarà projectant-se a Madrid, així com la campanya “Orense Agafa Velocitat”, el tren d'Alta Velocitat que comunica la capital amb la ciutat gallega en 2 hores i 15 minuts.


El passat 17 de novembre, Madled es va inaugurar servint com a suport perquè l'Ajuntament de Madrid presentés en 3D la samarreta oficial de la Sant Silvestre gràcies a la creativitat i producció de l'equip de Think, Led Dream Group, Casanova Agency i HYPE.


Des del principi, Ángel Tapia de Think , Carlos Delgado de Led Dream Group i María García Cordón de HYPE —l'àrea d'innovació i brand experience d'Exterior Plus—  estaven convençuts que aquest llenç digital hauria de formar part del dia a dia de les persones, i que per a això caldria buscar, en cada ciutat, el lloc perfecte. I Colón (Carrer Serrano escaira C/ Goya, ho és a Madrid.


Així, fins al dia 31 de desembre, tot el que passegi per aquesta zona podrà gaudir de les projeccions com a part de les llums de Nadal que ja estan enceses en la capital i que podran gaudir-se a peu, amb cotxe o en els autobusos que ha posat l'Ajuntament per a fer una interessant ruta.


Espectacular continguts en 3D anamòrfic que no deixa indiferent a ningú, creat especialment per a aquest nadal


Per al disseny d'aquesta experiència, a més de la instal·lació i els elements de maquinari, LEDDREAM Group ha comptat amb Channel4You, empresa especialitzada en la creació i gestió de continguts del mateix grup, qui es va fer càrrec de tota la creativitat en 2D i 3D anamòrfic. Channel4you ha dissenyat diferents peces de continguts adhoc des d'una perspectiva artística, aportant al mateix temps continguts promocionals i experiencials.


Dins de la proposta digital, Channel4you també es va encarregar del disseny i de la creació del contingut en 3D anamòrfic de la samarreta oficial Sant Silvestre Vallecana 2022. El seu nou disseny en 3D s'ha presentat de manera espectacular a través d'una pantalla LED en plena Plaza de Colón, a Madrid. Aquest acte ha comptat amb Antonio Sabugueiro, un dels fundadors de la Sant Silvestre Vallecana en 1964. Ha estat tot un honor!. A més, podem continuar veient el 3D anamòrfic del nou telèfon intel·ligent de Xiaomi 12Tpro, gràcies a un increïble efecte de profunditat i volum on es recrea de manera creativa i espectacular un unboxing del propi producte, en el qual es van revelant els accessoris del nou telèfon intel·ligent, que es mouen cap a l'espectador i mostra l'últim en tecnologia 200MP.


Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.


Últimes noticies