SCROLL

LEDDREAM | Pantalla LED en moviment per a la marca colombiana ELA – Studio F

LEDDREAM | Pantalla LED en moviment per a la marca colombiana ELA – Studio F

ELA, la prestigiosa marca de roba femenina colombiana que pertany al grup STUDIOF, també confia en la tecnologia Digital Signage de LEDDREAM per a les seves botigues. La nova joia de la marca és una pantalla LED mòbil situada al nou vaixell insígnia al carrer 83 de Bogotà, Colòmbia. La nostra marca està en contínua expansió mundial.

La característica principal i més destacada d’aquesta pantalla LED és que es comporta com un ascensor: llisca cap amunt i cap avall per tota la façana de la botiga (de 4 plantes). El sistema de moviment es compon principalment de màquines programades i dos motors sincronitzats que ajuden la pantalla LED a moure’s cap amunt i cap avall a la velocitat desitjada. El sistema es completa amb diferents engranatges, cables d’acer, safata d’erugues per a instal·lacions, etc.

Pel que fa a la pantalla LED, és un pas SMD3en1 i 10 mm de píxels. La mida total de la pantalla LED arriba a 3,2 metres d’amplada per 4,3 metres d’alçada (gairebé 14m2), proporcionant aproximadament 140.000 píxels. S'ha dissenyat per proporcionar un efecte d'imatge impressionant col·locant una pantalla LED exterior amb més de 6.500 nits de brillantor darrere de l'aparador.

A més, es van instal·lar ulleres especials de control solar neutre de baixa emissió per reduir els guanys i pèrdues de calor i la reflexió de la llum externa. Sens dubte, es tracta d’una instal·lació única al cor comercial colombià.


Últimes noticies