SCROLL

LED DREAM ¡Novetat! Pantalla LED de vidre

LED DREAM ¡Novetat! Pantalla LED de vidre

Estem orgullosos de compartir amb vosaltres la nostra nova pantalla LED transparent, la pantalla LED de vidre.

És la millor solució de retolació digital per a tot tipus d’aparadors. Amb gairebé un 80% de transparència, aquesta pantalla LED ofereix un alt rendiment visual. És fàcil de veure a través de la pantalla perquè permet la llum natural; ideal per a zones envidrades (vitrines, finestres, etc.) i oficines interiors.

La seva alta brillantor (6000 nits) pretén cridar l'atenció d'un espectador de llarga distància, i això és causat pel contingut del vídeo i no per l'equip propi. Es pot integrar perfectament en qualsevol espai. El seu disseny de transparència no pertorba i manté l’aspecte visual de l’edifici.

La poca gamma de models de pantalla LED GLASS la converteixen en una pantalla exclusiva. Els models XT5 (Pitch 5mm), XT8 (Pitch 8mm) i XT10 (Pitch 10mm) tenen unes dimensions de 960x1280mm i un pes de 18 Kg. El LED SMD3525 té una durabilitat esplèndida, al voltant de les 100.000 hores. Aquests aspectes converteixen la pantalla LED GLASS en un producte durador i fiable. Qualsevol manteniment o reparació es realitza per la part posterior dels mòduls LED.

És difícil trobar un producte visual tan agraït. A LEDDRAM, apostem per això. Esperem que us agradi!


Últimes noticies