SCROLL

LEDDREAM | La pantalla LED còncava exterior més gran del món il·lumina l’illa d’EIVISSA

LEDDREAM | La pantalla LED còncava exterior més gran del món il·lumina l’illa d’EIVISSA

La pantalla LED ODYSSEY IBIZA va ser dissenyada, fabricada i instal·lada per LEDDREAM. És la pantalla LED còncava exterior més gran del món, amb una superfície de gairebé 400m2. Aquesta pantalla és un suport publicitari únic i exclusiu. Un nombre limitat de patrocinadors il·luminarà el skyline d’Eivissa, inclòs el Hard Rock Hotel (patrocinador principal).

Situat a la zona més elegant de l’illa, a la mateixa façana del Hard Rock Hotel, al costat de l’Hotel Ushuaïa i el restaurant Sublimation, la pantalla LED emet les 24 hores del dia durant 6 mesos (de maig a octubre). Més de 18 milions d’èxits a la temporada, amb un mínim de 8.640 llocs al dia i emissió ininterrompuda les 24 hores.

La concavitat de 8,7 graus proporciona una experiència visual única amb una major sensació de profunditat simulant un efecte 3D. A més, redueix la distorsió de la imatge i els reflexos laterals. L’estructura de suport ha estat una autèntica obra d’enginyeria i es compon d’una subestructura d’acer segons el càlcul. Aquesta estructura havia de permetre la subjecció d’una espectacular cortina de vidre laminat i extra clar: modulació 1,20 x 1,20m, sistema d’ancoratge de pins tipus acoblament d’acer inoxidable. El resultat, fins i tot amb la pantalla apagada, és simplement impressionant.

La pantalla de cortina de LEDs modulars d’exterior d’alta definició té unes especificacions molt especials i està totalment dissenyada per Taylor per assolir tots els requisits del client, la ubicació, l’Agència de Seguretat Aèria i les autoritats de l’illa. Cada barra horitzontal té una inclinació angular precisa per evitar la contaminació lumínica cap al cel i per protegir l’ecosistema de l’illa. A més, els armaris cortina són irregulars per permetre el pas dels suports que subjecten els vidres del mur cortina. Una gran obra d’enginyeria arquitectònica i un dels projectes de senyalització digital més importants dels darrers anys.

Documento Original Odissey


Últimes noticies