SCROLL

Arusitys Prime s’estrena amb 22m2 de pantalla LED per a la nova etapa d’Antena3

Arusitys Prime s’estrena amb 22m2 de pantalla LED per a la nova etapa d’Antena3



El presentador català Alfons Arús, després de 25 anys, va tornar al prime time el passat divendres 22 de novembre a Antena 3 amb un nou programa en directe, que serà la versió nocturna d’Aruser de La Sexta. En aquest nou programa, que s’emetrà cada divendres, hi haurà debats, entrevistes i connexions en directe amb els temes i personatges més actuals.

Pantalles LED per al plató de televisió

El productor ARUBA PRODUCCIONES SA, encarregat d’aquest programa, continua apostant per la tecnologia i la modernització constant dels seus espais, amb una nova imatge i un nou escenografia, en què destaca la tecnologia LED, ajudant així a millorar l’experiència i el dinamisme quan oferint informació i emetent continguts amb elements gràfics i audiovisuals. Per a aquest ambiciós projecte, la productora Aruba Productions SA ha confiat LED DREAM com a especialista en solucions LED d’interior i exterior, que al seu torn s’ha encarregat del subministrament i instal·lació de les pantalles LED d’interior que presidiran l’entrevista d’El conjunt durant tota la temporada.




El nou disseny d’escenografia compta amb una impressionant pantalla LED modular ultra ampla de 22m2 de pantalles LED, amb un LED NEGRE de 2,6 mm de pas, que té una qualitat d’imatge molt alta gràcies a una resolució total propera a 4K i una alta actualització de la imatge. l’emissió a través de les càmeres era perfecta.

Tota l'execució ha estat realitzada per LED DREAM i s'ha dut a terme durant els mesos d'agost (en una primera fase) i octubre (just abans de l'estrena). El muntatge còncau corbat de les pantalles és un dels principals atractius d’aquest projecte a mida, amb 11x2 metres lineals distribuïts per tot el conjunt. Per a això, les pantalles tenen una estructura corbada modular, que permet a les pantalles LED tenir la màxima versatilitat a l’hora de compondre diferents formats, aconseguint així un resultat de disseny realment espectacular i generant un gran impacte visual.

Veure més notícies

Últimes noticies