SCROLL

LED DREAM facilita la comunicació digital en entorns col·laboratius

LED DREAM facilita la comunicació digital en entorns col·laboratius

L’aparició del coronavirus està canviant els nostres hàbits de comportament, inclòs també en el panorama laboral, on moltes de les empreses mitjanes i grans estan promovent l’ús del teletreball canviant la nostra manera de treballar. A mesura que creix la necessitat de tot tipus de solucions de treball col·laboratiu, també creix la demanda de noves eines tecnològiques que ajudin a la presa de decisions, promoguin la creativitat, la col·laboració i el treball en equip.

Per tots aquests motius, és hora de reinventar els espais d’oficines, sent molt més digitals, utilitzant noves eines de tecnologia de col·laboració fiables i fàcils d’utilitzar, i fomentar la creativitat dels seus treballadors i accelerar l’intercanvi d’informació i la presa de decisions persones físicament presents i persones que treballen a distància.


Crea, col·labora i comparteix les teves idees a temps real amb els teus companys de feina

LED DREAM, en el seu compromís continu amb el desenvolupament de noves tecnologies i la innovació constant, amplia la seva oferta de productes amb Google Jamboard, un nou concepte de pissarra digital interactiva, dissenyat per al seu ús en entorns educatius i corporatius.

Facilitant la comunicació dinàmica i bidireccional entre equips, Google Jamboard admet fins a 16 punts de contacte al mateix temps en un sol espai. Amb ell, podreu crear i compartir les vostres idees en temps real amb els vostres companys d’equip, treballar en línia amb els equips més aïllats, millorant així les vostres habilitats digitals, fomentant un entorn de treball més dinàmic i creatiu. 

Aquesta pissarra combina simplicitat en disseny, tecnologia i una experiència agradable. Permet portar la creativitat al màxim nivell, és fàcil d’utilitzar i molt intuïtiu, permetent a cada usuari convidat actuar-hi directament o des d’un altre dispositiu com ara un ordinador portàtil, una tauleta o un mòbil. A més, té rodes, cosa que permet canviar de lloc o d’una habitació a una altra.

Gràcies a aquesta pantalla digital, podreu dibuixar, inserir i compartir imatges, notes, compartir presentacions, pàgines web i importar documents, fulls de càlcul, organitzar videotrucades, desar documents en PDF o compartir-los per correu electrònic, etc. el vostre treball i la informació que desenvolupeu es desaran automàticament al núvol (Google Cloud) i també podeu rebre videotrucades amb Google Meet. Les utilitats són infinites!

Mireu el nostre vídeo al nostre canal de YouTube

Veure més notícies

Últimes noticies