SCROLL

LED DREAM instal·la una pantalla LED al Club Natació Terrassa

LED DREAM instal·la una pantalla LED al Club Natació Terrassa

El passat 03 a el 07 d'agost es va celebrar el CVII Campionat d'Espanya Absolut d'Estiu Open Astralpool 2019 - XLI Campionat d'Espanya Júnior d'Estiu a Terrassa, esdeveniment organitzat pel Club de Natació Terrassa i la Reial Federació Espanyola de Natació RFEN, a la piscina olímpica de el club egarenc.


Aquest campionat de natació d'alt nivell va comptar amb l'assistència d'aproximadament 780 esportistes de 210 clubs i 8 esportistes mundialistes, nedadors de la selecció espanyola que han participat en el Campionat d'el Món de Gwangju. Estructurat en nou sessions l'esdeveniment ha reunit els millors nedadors estatals i més va comptar amb molta afluència de tècnics i clubs de renom internacional.


Aquest esdeveniment ha suposat a el mateix temps la inauguració d'una pantalla LED al recinte de al Club Natació Terrassa, mitjançant la qual va ser possible la transmissió en directe de l'esdeveniment, així com el seguiment de la competició i els resultats dels nedadors en les diferents disciplines masculí i femení.


Per a l'execució d'aquesta instal·lació, el Club Natació Terrassa va comptar amb la participació de LED DREAM, qui es va encarregar del disseny, subministrament i instal·lació d'una espectacular pantalla LED de Absen, un dels fabricants més importants a nivell mundial.


La pantalla LED de més de 9m2 de superfície, disposa d'una lluentor regulable màxim de 5500 nits, amb un píxel pitch 6 mm SMD i un tractament específic del producte per garantir la seva durabilitat en un entorn tan hostil com el d'una piscina climatitzada, on es aconsegueixen temperatures i rangs d'humitat molt elevats i constants, de manera que la qualitat dels components ha de ser de primer nivell. D'altra banda, l'estructura de suport està fabricada totalment a mida, de manera que queda perfectament integrada en l'espai, a el mateix temps que garanteix el bon funcionament del producte, la seva ventilació i la seva durabilitat.


Els resultats de l'campionat poden seguir al web de la Federació Espanyola de Natació i en la pàgina oficial de Facebook de el CN Terrassa.






Últimes noticies