SCROLL

LED DREAM | Calibració de pantalles LED

LED DREAM | Calibració de pantalles LED

Una vegada més, LEDDREAM demostra ser conscient dels últims avenços en tecnologia LED, aportant innovacions que milloren el rendiment dels nostres productes i dels nostres serveis.

Un dels darrers exemples són les millores implementades a la pantalla integrada a la façana del centre comercial Gran Jonquera (província de Girona) amb una superfície de 150m2 (aproximadament 30m de llarg per 5m d’alçada). Després de tres anys de funcionament durant més de 16 hores al dia els 365 dies de l'any, en aquesta instal·lació insígnia de la nostra empresa, s'havia realitzat una intervenció de reajustament de la brillantor i el calibratge dels seus mòduls LED per equilibrar les diferències de color a llarg termini ús.

El resultat d’aquesta intervenció ha estat l’assoliment d’un equilibri perfecte de la colorimetria de la pantalla, després de fer tots els ajustos necessaris als gairebé 600 armaris, el resultat ha estat espectacular, sent inapreciables algunes diferències de color, to o brillantor, que es van produir entre diferents àrees de la pantalla.

Tot això s’ha fet gràcies a un potent programari de gestió i ajustament, a més d’una càmera rèflex digital específica i teleobjectiu. Aquest maquinari específic ens ha fet aconseguir un ajust perfecte que, a causa de la magnitud de la pantalla i la dificultat de factors externs (treballs nocturns, estacionament i llums del centre comercial, etc.), ha superat les nostres expectatives i les dels nostres clients. Només cal veure "abans" i "després".

LED DREAM amplia la seva cartera de serveis als clients que tenen pantalles LED i que requereixen aquest ajustament i calibratge.


Últimes noticies