SCROLL

Adidas transforma amb pantalles LED les finestres de la seva botiga de Gran Via, en ple cor de Madrid

Adidas transforma amb pantalles LED les finestres de la seva botiga de Gran Via, en ple cor de Madrid

La marca alemanya Adidas ha reformat recentment el seu principal vaixell insígnia nacional, situat en un emblemàtic edifici de la Gran Via, al cor de Madrid.

La companyia de les tres ratlles, que des de fa diversos mesos aposta per les seves últimes botigues per a aquest tipus de suports, ha emprès el projecte aconseguint progressivament un resultat espectacular.

El projecte, executat per LED DREAM a través del seu soci TMT Factory, especialista en contingut, s’ha dut a terme en dues fases: primer, es van instal·lar dues pantalles d’alta brillantor per a les finestres centrals (2016) i, després de la bona recepció, Adidas va decidir per completar totes les finestres de l’edifici històric on s’allotja (mitjans de 2017).

Les vuit pantalles de tecnologia semi-exterior SMD tenen una brillantor de fins a 6.000 nits, molt necessàries per combatre la incidència de la llum solar directa als vidres del local. Amb una superfície total de més de 40m2 i completant tota la façana mitjançant pantalles corbes als extrems, s’ha convertit en un símbol del centre de Madrid i una de les instal·lacions visuals més espectaculars d’Espanya.

Veure més notícies
Veure més notícies

Últimes noticies