SCROLL

LEDDREAM participa com a Patrocinador oficial del XVIII Congrés Espanyol de Centres i Parcs comercials a Sevilla

LEDDREAM participa com a Patrocinador oficial del XVIII Congrés Espanyol de Centres i Parcs comercials a Sevilla

L'esdeveniment més esperat del sector, el XVII Congrés AECC Sevilla 2022 tanca amb més d'un miler de visitants i amb l'exposició de més de 40 principals empreses del sector.


El passat 8 al 10 de Juny vam ser presents com a Patrocinador Oficial del XVIII Congrés Espanyol de centres i Parcs comercials, organitzat per l'Associació Espanyola de centres i parcs comercials (AECC) en el Pavelló de la Navegació a Sevilla. Aquesta nova edició, es va convertir en una de les cites més importants on es va analitzar l'actualitat de sector, l'evolució en els hàbits del consumidor, els nous reptes tecnològics i les perspectives de futur del sector. També es va debatre sobre la inversió en retail, usos mixtos o les implicacions en el sector immobiliari.


Durant aquests tres dies, el sector dels centres i parcs comercials va tornar a reunir-se, després de dos anys sense poder fer-ho a causa de la pandèmia, i enguany va tornar amb molta força, amb diverses jornades de conferències, visites tècniques a espais comercials, i el lliurament dels Premis AECC 2022.


Les expectatives que ha generat aquest XVII Congrés Espanyol de centres i parcs comercials #*XVIIICongresoAECC han estat a l'altura. Sota el lema #*LaFuerzaQueNosMueve, aquest primer congrés ha reunit de manera presencial a més de 1.000 professionals del sector, i a més va comptar amb la presidència d'honor de S. M. el Rei Felip VI, mostrant el seu reconeixement cap a un sector clau per a l'economia del país.


Entre els aspectes més destacats ens deixa l'esdeveniment.


Eduardo Ceballos, president de la AECC: Tendència positiva de recuperació del sector i s'espera al llarg de l'any s'aconsegueixin les vendes del 2019. En el primer trimestre del 2022 les vendes han crescut un 32,6% respecte al mateix període de l'any passat i en 2019, tan sols estan un 5.1% per sota. Quant a les afluències també llancen una xifra positiva, un 28,6% més aquest primer trimestre que el de l'any 2021, encara que en comparació amb el 2019 encara s'han rebut un 18,9% menys de visites. La xifra de centres i parcs comercials que hi ha a Espanya es manté en els 571, i es han registrat 1.520 milions de visites en 2021. Així mateix, s'han creat més de 794.000 ocupacions, 46% directes i 54% indirectes; el 4% del total creat a Espanya. En matèria de vendes, en 2021 es van aconseguir 40.399 milions d'euros en vendes. Això suposa un augment del 21,4% respecte a 2020 i un descens del 13,5% si ho comparem amb 2019. Quant a previsió d'obertures entre 2022 i 2024, seran 22 els nous parcs comercials que sumaran 459.468 m².


Tecnologia per a la digitalització arquitectònica de nous espais creatius i digitals


A més, com un dels principals patrocinadors d'aquest esdeveniment, LEDDREAM Group va participar com a expositor en el XVIII Congrés Espanyol de centres i parcs comercials #XVIIICongresoAECC, situats en l'estand N.A10, vam donar a conèixer les nostres noves solucions tecnològiques i noves formes de visualització digital mitjançant Il·luminació digital dinàmica, digital content (contenidos en 2D, 3D, hiperrealistes) i tecnologia LED, per al disseny i ambientació d'espais, interiorisme, media facade i arquitectural en centres comercials i retail, amb l'objectiu de contribuir al disseny de nous espais funcionals i de crear noves experiències digitals i creatives, on el consumidor és el centre de tot.


En aquest espai LEDDREAM va incorporar l'última tecnologia de Samsung <The Wall>. És una generació nova de tecnologia de pantalla que ofereix una experiència veritablement exclusiva. És la pantalla més immersiva i versàtil, amb un disseny elegant, amb la més alta qualitat d'imatge possible, una resolució de 8K. The Wall ofereix cada detall exactament com es pretenia, donant vida a les imatges amb una qualitat precisa mai abans vista. Des dels negres més profunds fins als blancs més brillants, veus els colors en la seva forma més pura. Pots veure totes les nostres solucions tecnològiques que presentem en l'esdeveniment aquí








Lliurament de premis i clausura del Congrés: La AECC ha fet lliurament dels Premis que reconeixen l'excel·lència en el treball que realitzen diferents actors de la indústria i va clausurar així el seu XVIII Congrés:





  • Premi al Centre Comercial de Trajectòria Excel·lent: Diagonal Mar a Barcelona. (Premi especial atorgat pel Comitè Executiu de la AECC).
  • Premi a la millor cadena o franquícia en centre comercial: Grup Il·lusiona Esment a la millor cadena o franquícia en centre comercial: Amantis.
  • Premi al millor comerç independent: Citywave Madrid Premi a la millor acció d'innovació/ estratègia digital / xarxes socials: projecte “Infinity” de Cushman & Wakefield.
  • Esment a la millor acció d'innovació / estratègia digital / xarxes socials: campanya “PAPA CHALLENGE” desenvolupada pel centre comercial El Moll Premi al millor llançament o rellançament: centre comercial Vialia Estació de Vigo de Nhood Real Estate.
  • Premi a la millor petita campanya de màrqueting: “La falla mai vista”, de el Centre Comercial El Saler Esment a la millor petita campanya de màrqueting: “Challenges per a emprenedors” de Nhood Real Estate.
  • Premi a la millor gran campanya de màrqueting: “Fuita Mall” del Centre Comercial El Saler.
  • Esment a la millor gran campanya de màrqueting: “Gal·la travessia de Vigo Màster *Chess” desenvolupada pel Centre Comercial Travessia de Vigo.
  • Premi a la millor acció RSC: “Dona-li #unfollow al ciberbullyng; campanya contra l'assetjament escolar i el ciberbullying, de Castellana Properties en col·laboració amb l'associació espanyola per a la prevenció de l'assetjament escolar.
  • Esment dins de la categoria de millor acció RSC: “Acció Social La Palma” presentada per Bedland.
  • Premi a la millor campanya de sostenibilitat en un centre o parc comercial: “Residu Zero”. Sistema de traçabilitat de gestió de residus, del Centre Comercial Marineda City.
  • Premi al millor model ESG: “Origen” de Cushman & Wakefield.
  • Premi a la millor petita remodelació / transformació / ampliació: “Els Arcs” de Castellana Properties.
  • Premi a la millor gran remodelació / transformació / ampliació: centre comercial La Maquinista de URW.
  • Esment a la millor gran remodelació / transformació / ampliació: Badia Sud de Castellana Properties.
  • Premi al millor parc comercial: La Torre Outlet de Saragossa presentat per Ros Spain Management.
  • Premi al millor centre comercial mitjà / petit: X-Madrid de Merlin Properties.
  • Esment al millor centre comercial mitjà / petit: centre comercial Mogán Mall de l'empresa Archigestión i presentat per l'Estudi d'Arquitectura i Urbanisme Aguirre i Associats.
  • Premi al millor centre comercial gran / molt gran: Lagoh de Grup Lar.
  • Esment al millor centre comercial gran / molt gran: Vialia Estació de Vigo de Nhood Real Estate.




Des de LEDDREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!. Assegura't de seguir-nos en LinkedIn i usar l'etiqueta #XVIICongresoAECC per a obtenir notícies actualitzades, així com informació d'allò més destacat de l'esdeveniment i totes les noves solucions tecnològiques més interessants del sector.



Últimes noticies