SCROLL

LED DREAM va ser present a la fira minorista internacional més gran Euroshop 2020

LED DREAM va ser present a la fira minorista internacional més gran Euroshop 2020

EUROSHOP 2020 La fira minorista número 1 del món

El passat 16 a el 20 de febrer, vam estar presents a la fira Nª1 de el món de el comerç minorista on es van mostrar les últimes innovacions i tendències de el sector. Euroshop és la fira més important de l'món i amb la major gamma de productes en innovació i qualitat en el sector retail, i es va dur a terme al recinte firal de Düsseldorf, Alemanya.

En aquesta edició, l'esdeveniment va comptar amb un total de 2.300 expositors d'al voltant de 60 països, distribuïts en gairebé 130.000m2, amb una assistència de més de 110.000 visitants especialitzats de tot el món. A més, va reunir professionals, executius amb capacitat de decisió i a alts directius de la indústria, principals experts que van compartir coneixements i experiències al voltant de al sector de el comerç. D'altra banda, es van debatre temes sobre la transformació digital, la robòtica i la sostenibilitat de el sector retail, un sector clau en l'economia i que actualment travessa un període de canvi significatiu.

Transformació Digital i noves tendències en el sector #Retail

En aquesta edició de l'Euroshop 2020, la transformació digital ha estat un dels punts clau de l'esdeveniment, on els compradors van poder oferir un alt servei i major eficiència possible. És allà on els minoristes han de poder invertir en emoció i digitalització, per oferir una millor experiència en el punt de venda (#retail). En aquesta edició hem vist també com els desenvolupaments tecnològics segueixen aprofundint en la personalització com a eix de diferenciació per satisfer les demandes de client i sobre les noves tendències en tecnologia minorista com tecnologia LED, digital signage, shop fitting i food service.

LED DREAM va estar present en aquesta edició de la mà del nostre partner Tiège com a distribuïdor exclusiu a Espanya i Andorra, situats a l'estand Hall 1 / D12. Allà vam poder presentar les diferents solucions tecnològiques per al disseny d'espais de venda creatius i espectaculars. El producte mostrat tenir una gran acceptació, gràcies als seus avantatges respecte a les solucions de led transparent existents fins a la data: una solució molt més prima, molt més lleugera, customitzable, i en la qual destaca la seva alta transparència.


Últimes noticies