SCROLL

LED DREAM presenta les seves solucions tecnològiques en Architect@Work Madrid 2019

LED DREAM presenta les seves solucions tecnològiques en Architect@Work Madrid 2019

El passat 29-30 de maig vam estar presents a la segona edició de ARCHITECT@WORK al pavelló 7 d'IFEMA - Fira de Madrid, un esdeveniment exclusivament dirigit a arquitectes, interioristes i altres professionals dins de el sector, on es van presentar les últimes novetats de les marques més reconegudes i prestigioses de el sector.

Architect at Work: 26 edicions anuals en 15 països

ARCHITECT@WORK és una trobada anual on s'exposen les últimes innovacions en solucions de superfície, tecnologia d'il·luminació i equipament interior i exterior, i que destaca pel seu concepte exclusiu. Un espai on els interioristes i arquitectes coneixen les últimes innovacions en productes de manera original i refinada. Com a exemple, una de les grans diferències en aquest esdeveniment, és que cada expositor disposa d'el mateix espai, i ha estat aprovat per un prestigiós comissariat d'arquitectes amb una alta experiència, a causa del seu alt valor afegit i / o caràcter innovador.

Després de l'èxit de l'edició a Barcelona, ​​LED DREAM també va participar en aquesta segona edició de Architect@Work a Madrid com a expositor, a l'estand N.172, donant a conèixer les nostres noves solucions tecnològiques i noves formes de visualització digital mitjançant Led Display & digital Lighting, per al disseny i ambientació d'espais, interiorisme, mitja facade i arquitectural, amb l'objectiu de generar experiències memorables i contribuir a el disseny d'espais funcionals, espais creatius i espectaculars.

Tecnologia per espais creatius

En aquest espai LED DREAM va incorporar el seu nou concepte d'aparador digital, enfocat a crear una experiència memorable, amb continguts creatius i innovació a través de diverses tecnologies. Una solució que es basa en la interactivitat, un equilibri entre la il·luminació digital, experiència de l'usuari i la cura de el disseny elegant de l'aparador en forma triangular.

Per aquest disseny es van integrar 3 tòtems led continus en forma triangular, d'alta qualitat i resolució, després d'una pantalla transparent de 3x2 metres, així com tecnologia d'il·luminació digital, continguts, àudio i vídeo. Tot en conjunt, integrat i sincronitzat perquè els visitants poguessin veure, tocar i experimentar la funcionalitat de l'aparador digital, vivint una experiència única i donant peu a infinites possibilitats d'idees creatives vàlides per a molts dels verticals: retail, centres comercials, entorns corporatius , hospitality i entorns Outdoor.

Els visitants també van poder experimentar i gaudir de la funcionalitat de l'aparador digital, vivint una experiència única LED, amb un contingut musical. Aquesta innovadora solució va ser una de les que més va fer parlar en l'esdeveniment. "Agraïm a tots els visitants que es van acostar al nostre estand, l'interès i la bona rebuda de les nostres novetats tecnològiques. Estem constantment en procés de transformació digital, i cada vegada més els professionals de sector de l'arquitectura, el disseny i la decoració ens demanen solucions innovadores i digitals. En aquest esdeveniment hem pogut constatar", conclou Carlos Gordillo - Director de Màrqueting & Vendes, Grup Led Dream SL.

Pots veure l'edició i documentació de l'exhibició del nostre estand a Instagram & LinkedIn. Fes un cop d'ull de el vídeo al nostre canal YouTube #Architecture #DigitalExperience # tecnologia #Digital #Leddisplay #LEDExperience

Veure més notícies

Últimes noticies