SCROLL

LED DREAM present a Graphispag Experience 2019 amb solucions amb tecnologia Led i il·luminació digital dinàmica

LED DREAM present a Graphispag Experience 2019 amb solucions amb tecnologia Led i il·luminació digital dinàmica

El passat 26 a el 29 de març vam estar presents a la fira Graphispag, organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració de Graphispack Associació. Aquest important esdeveniment, que es realitza cada dos anys al recinte de Fira Gran Via, va reunir en la seva quinzena edició a més de 200 expositors de més de 380 marques. Ha registrat més de 22.000 visitants professionals, prescriptors, professionals d'arts gràfiques, dissenyadors gràfics, empreses de el sector de la impressió, indústria gràfica i visual, i / o altres sectors, que busquen noves formes de comunicació digital i solucions creatives de valor afegit per diversos sectors com retail, màrqueting & publicitat, amb especial protagonisme per a la digitalització, disseny i personalització.


En aquesta edició, Graphispag ha incorporat cinc nous espais: Experience, Process, Personalization, Wrapping, Print Innovation Zone i noves activitats per donar a conèixer les últimes tendències de comunicació gràfica i visual, que busquen sorprendre els visitants i connectar-los amb el món digital .


LED DREAM va estar present per primera vegada en aquest important esdeveniment, ubicats a la zona experience, el primer espai que van trobar els visitants a l'ingressar a la fira, i que pretenia ser un recorregut pel passat, present i el futur de la comunicació gràfica i visual. Els visitants van poder veure des d'una rèplica idèntica de la primera premsa de Gutenberg; demostracions en directe de retolació a mà, cal·ligrafia; rètols de neó; i fins a exemples d'aplicacions de realitat virtual i 3D.


En aquest espai LED DREAM va mostrar un exemple del que podria ser un aparador digital, enfocat a crear una experiència memorable, amb continguts creatius i innovació a través de diverses tecnologies. En aquest cas es van integrar 3 tòtems led continus en forma triangular d'alta qualitat i resolució, juntament amb una pantalla transparent de 3x2 metres, així com tecnologia d'il·luminació digital. Tot el conjunt estava perfectament integrat i sincronitzat a nivell de continguts audiovisuals, perquè els visitants poguessin veure, tocar i experimentar la funcionalitat de l'aparador digital, vivint una experiència única i donant peu a infinites possibilitats d'idees creatives vàlides per a molts dels verticals: retail, centres comercials, entorns corporatius, hospitality i entorns Outdoor. Estem convençuts que els nostres visitants van gaudir del nostre aparador digital!.


Moltes gràcies per l'entrevista, Carme Montero de Ràdio Catalunya @carmemontero # Graphispag2019 # tecnologia #Digital #Leddisplay

Veure més notícies

Últimes noticies