SCROLL

Espectacles lumínics i experiència d’art immersiu en ISE 2022 Barcelona

Espectacles lumínics i experiència d’art immersiu en ISE 2022 Barcelona

ISE també presentarà una experiència d'art immersiu que ha preparat en col·laboració amb l'empresa Exhibition Hub. Junts han dissenyat una instal·lació artística de realitat virtual de 650m² situada en la Fira Gran Via, que combina diverses de les seves premiades experiències d'art immersiu i que val la pena veure-les!.


Us detallem a continuació els Espectacles lumínics i immersius que veuràs en ISE!


1- Keynote: Refik *Anadol: 'Exploring the Heritage of Tomorrow', tindrà lloc el 10 de maig, el primer dia de ISE 2022, a les 18.00 h en l'escenari AV Experience Zone. Artista digital i pioner en estètica de dades i intel·ligència artificial, Refik Anadol presentarà el discurs d'obertura en ISE 2022.


2. Alan Greenberg participarà amb Next Generation Immersive Entertainment”. l'11 de maig a les 18.00 hores. Com a director executiu i cofundador de Illuminarium, Alan Greenberg està al capdavant d'una innovadora empresa d'entreteniment experimental global creada per referents mundials en immersió cinematogràfica, contingut interactiu i disseny teatral.


3- ‘I *RISE’ en la Plaça d’*Espanya: es projectarà un increïble espectacle de projecció immersiva que explorarà temes com l'esperança, la regeneració i la renovació. La seva creació i producció ve de la mà de Flaix Studio, podrà veure's cada tarda des del dilluns 9 de maig fins al dimecres 11 de maig, a les 21.00 hores.


4. Experiència d'Art Immersiu de ISE: es presentarà l'experiència d'art immersiu de ISE, després de la seva col·laboració amb la guardonada Exhibition Hub en la creació d'una excepcional instal·lació artística de realitat virtual de 650m² situada en la Fira Gran Via, que combinarà diverses de les seves premiades experiències d'art immersiu.


5. Esdeveniment especial en la façana de la Casa Batlló: L'artista digital Refik Anadol, va fer aquest tremend mapping a la Casa Batlló com a part del festival Living Architecture. Us vam mostrar el vídeo.


 


ISE en números: dades i xifres per a 2022 i més enllà


Expectatives de creixement


1. Es preveu un creixement de la indústria AV que aconseguirà els 329000 milions de dòlars en 2026, amb taxes de creixement mitjà de 7,2% de *TCAC
2. A Espanya, els ingressos procedents de la tecnologia AV professional van fregar els 3000 milions d'euros en 2021 i s'espera que augmentin en un 6,2% en 2026
3. Es preveu que ISE creixi des de 800 expositors en 2022 a 1775 en 2026.
4. Això es reflectirà en un augment de la superfície útil neta: des de 42000m² fins més de 77000m² en 2026.
Per a 2023, ISE contribuirà amb 250-300 milions d'euros a l'economia local de Barcelona, incrementant-se fins als 500 milions d'euros en 2026 (Font: UFI).


*Font Informe IOTA de AVIXA


Vols aconseguir una entrada?


Després d'un llarg període d'incertesa, ISE torna a la normalitat, i és per això que ens complau convidar-vos al costat del nostre partner Philips PPDS a participar en aquest gran esdeveniment, només has d'utilitzar aquest codi: LBTNNJV1 i aconseguir la teva entrada aquí.


Assegura't de seguir-nos en LinkedIn i usar l'etiqueta #ISE2022 per a obtenir notícies actualitzades, així com informació d'allò més destacat de l'esdeveniment i totes les noves solucions tecnològiques més interessants del sector. Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, Continuem aportant noves solucions digitals als nostres *partners i clients!






Últimes noticies