SCROLL

Torna l’Off Llum BCN 2022 amb «La nostra Mar Vibra» de l’artista i dissenyador Maurici Ginés

Torna l’Off Llum BCN 2022 amb «La nostra Mar Vibra» de l’artista i dissenyador Maurici Ginés

Des del 4 al 6 febrer, torna l’Off Llum BCN, un circuit d'instal·lacions lumíniques, ideat i produït per Poblenou Urban District, que busca posar el focus en l'art lumínic experimental. Artistes de tot el món i nous talents emergents tornen a transformar els carrers i altres espais del Poblenou, en un museu a l'aire lliure amb les últimes propostes que marcaran les futures tendències en el món de l'art, el disseny, la il·luminació urbana i la participació ciutadana.


Aquest any, el circuit de l'Off Llum BCN proposa set instal·lacions úniques que es podran veure i gaudir en la comunitat de Poblenou Urban District. Artec3 Studio mostrarà dues instal·lacions d'art lumínic, entre elles "La nostra Mar Vibra" by Maurici Ginés - El Reflex del sol sobre la mar Mediterrània. Són records de llum de Barcelona. S'inspira en el deixant de reflexos que el sol produeix en l'aigua quan apareix en la mar Mediterrània de manera que l'obra evoca una mirada fragmentada de la sortida del sol, els seus reflexos en una mar pròpia.


Una celebració de l'art a través de la il·luminació, Artec3 Studio va comptar amb la col·laboració de la nostra empresa Lumalia Studio per a la implementació de la il·luminació digital (light-art). Lumalia Studio, és un estudi d'il·luminació enfocat a la creació i execució de projectes especials basats ​​en il·luminació digital dinàmica. Un nou concepte d'il·luminació creativa, dissenyat per a crear espais cridaners i innovadors, funcionals i personalitzats, integrant noves tendències, experiències d'usuari, disseny i ambientació d'espais, interiorisme, mitja façana i arquitectura. Veure projectes: www.lumalia.es 


 


Preparats per al #offlumbcn?
Coneix la programació: aquí  / Descarrega't el Mapa: aquí





Veure més notícies

Últimes noticies