SCROLL

LED DREAM | Esdeveniment d’obertura del Showroom

LED DREAM | Esdeveniment d’obertura del Showroom

Una obertura sempre és un Esdeveniment especial i la tractem com a tal!

El passat 27 de maig, i coincidint amb els actes de celebració del nostre desè aniversari, vam obrir novament les portes del nostre showroom als nostres convidats de Media Markt Business. L'esdeveniment, que va congregar més de 30 responsables de la divisió Business de Media Markt, va ser tot un èxit en el qual es van compartir projectes realitzats i estratègies futures d'ambdues companyies.

El director de Màrqueting & Vendes, Carlos Gordillo, va explicar als assistents tot allò a tenir en compte en projectes de digitalització amb tecnologia LED, donant als assistents eines útils per abordar aquest tipus de projectes. D'aquesta manera, LED DREAM va reforçar la seva posició com a partner tecnològic a l'hora d'oferir solucions innovadores per als clients de Media Markt.

Els convidats van gaudir del nostre showroom, un espai tecnològic i digital, amb més de 250 m2 d'exposició de solucions LED (Indoor, Outdoor, Interactives, etc ...). A més, es van explicar alguns dels casos d'èxits més rellevants de la nostra companyia, que poden ser perfectament replicables per la divisió Business de Media Markt. Gràcies Media Markt per acompanyar-nos en aquest dia tan especial!


 


Últimes noticies