SCROLL

LED DREAM col·laborant amb grans Artistes Digitals @Soliman López

LED DREAM col·laborant amb grans Artistes Digitals @Soliman López

Amb motiu de la recent edició Arc 2019 i la catorzena d'Art Madrid 2019, es va posar en marxa una experiència interactiva que ha comptat amb l'obra digital The Runner, ubicades al Palau de la Premsa de Madrid, de l'artista Digital Solimà López, fundador de l'Harddiskmuseum i director d'innovació a l'Escola d'Art i Tecnologia de València. LEDDREAM va col·laborar amb els equips audiovisuals, i Ubox amb la seva plataforma per al desenvolupament d'aplicacions interactives.


Des del passat 30 de gener fins al 24 de març, vam estar presents a la inauguració de l'exposició Skinning, al CEART de Fuenlabrada (Centre d'Art Tomás i Valiente de Fuenlabrada). Una mostra on l'artista Digital Solimà López, analitza l'ésser humà des d'un punt de vista de el futur a través de 5 peces interactives.


Soliman lopez presenta el llindar entre l'homo sapiens i el augmentat a través d'l'art i la tecnologia. Aquestes i altres qüestions relacionades amb el futur de la humanitat en plena revolució digital, són la base conceptual de la nova exposició individual, sota el títol "Skinning"


També es pot gaudir de les Aposurfaces, peces impreses digitalment en què, a través del reconeixement de l'espectador, la superfície de l'escultura canvia de color. S'activa quan l'espectador està davant. Surface machine, és una interfície interactiva que recull la imatge de l'espectador i la congela visualment a través d'una pell mecanitzada i diferents efectes visuals. D'altra banda trobem The Runner, un programa interactiu que mostra l'animació d'un personatge 3D que habita en un web i que no cessarà de córrer en aquest espai virtual durant un any.


LED DREAM, a més, col·labora en l'obra, anomenada The pole, amb una pantalla ultrapanorámica formada per 12 mòduls de pantalla LED, muntats en línia. Cadascun mesura 50 x 50 cm, amb una resolució de 167 x 167 px. En total, la pantalla mesura 50 x 600 cm amb una resolució total de 167 x 2004 px. L'espectador podrà interactuar amb un visual reactiu que reconeix la posició de l'espectador, on una perxa 3D va canviant la seva textura final, que representa un salt d'alçada, o una caiguda a l'espai desconegut, a través del que ens posicionem entre una pell humanitzada o l'acabat net i impol·lut dels objectes tecnològics.


Estem convençuts que els visitants van gaudir de l'espectacle The Runner, interactuant amb la intensitat i velocitat de l'corredor a través d'un enllaç al seu telèfon mòbil, en què qualsevol persona podia interactuar a través del seu mòbil, canviant la velocitat i direcció d'aquest corredor en 3D. Una exposició de les més completes al voltant de les noves tecnologies, i les seves conseqüències i derivacions psicològiques, socials, econòmiques i artístiques. #Therunner #skinnig #art #tecnologia #digital #leddisplay


Pots veure el desenvolupament i documentació de l'exposició a Instagram: @solimanlopez o @leddream Fes un cop d'ull de el vídeo al nostre canal Youtube









Veure més notícies
Veure més notícies
Veure més notícies
Veure més notícies
Veure més notícies
Veure més notícies

Últimes noticies