SCROLL

Under Armour obre la seva primera Brand House a Espanya

Grup Galceran confia de nou en Leddream per al llançament de la primera Flagship de Under Armour en el centre comercial Westfield La Maquinista a Barcelona

Under Armour obre la seva primera Brand House a Espanya

Agost 2022

La marca estatunidenca de moda i articles esportius Under Armour reforça la seva posició en el mercat espanyol amb l'obertura de la seva primera botiga pròpia Brand House, situada en el centre comercial Westfield La Maquinista, a Barcelona. Aquest nou espai és un pas important en la consolidació de la marca, amb una ubicació estratègica en un dels centres comercials més visitats d'Espanya, que rep més de 16,8M de visites a l'any.

Solucions

Pantalles LED / Monitors professionals

Partners

Grup Galceran

Ubicació

Barcelona, Espanya

Categoria

Retail

Brand house de under armour
Aquest nou llançament de la primera flagship store de Under Armour ha estat promogut per la companyia distribuïdora especialitzada en retail i marques globals Grup Galceran, i compta amb una superfície de 450 m² en els quals ofereix dissenys d'avantguarda de la marca, així com roba, calçat i accessoris per a homes i dones dedicats al món del training, running i bàsquet. A més, els visitants, i/o amants de l'esport, podran gaudir d'un tracte personalitzat amb promocions exclusives de la marca. Per a la realització d'aquest projecte, Grup Galceran ha comptat amb la important col·laboració del seu partner tecnològic LEDDREAM Group, qui es va fer càrrec del subministrament, instal·lació i implementació de tecnologia LED, així com de totes les instal·lacions de les pantalles LED, monitors professionals i estructures necessàries per al seu llançament.
Brand house de under armour Brand house under armour

La nova Brand House de Under Armour va obrir les seves portes en el centre comercial de Westfield La Maquinista de Barcelona

En aquest espai s'han instal·lat dues pantalles LED d'1.5 x 2.5 metres, amb pitch de 2.6mm que estan situades darrere de la caixa i a l'interior de la botiga respectivament, la funció principal de la qual és la de suport digital i informatiu de nous llançaments de productes i altres continguts interactius de la marca, i on es potencia l'experiència de l'usuari. Situat a uns pocs metres de l'entrada i taulell de la botiga, s'han instal·lat 2 monitors professionals de 43 polzades 4K UH5F-H que emeten imatges de gran qualitat i lluentor de 500 nits. A més, compta amb altaveus incorporats per a reproduir continguts audiovisuals amb la millor qualitat i alta resolució UHD de les imatges, que capten l'atenció dels visitants.

Brand House de Under Armour: una experiència per als amants de l'esport

brand house under armour

La Maquinista serà un dels millors punts per a adquirir la gamma més extensa de Under Armour. Aquesta obertura constitueix una gran fita per a Under Armour a Espanya. Cal destacar que no és la primera vegada que LEDDREAM Group col·labora amb el seu partner Grup Galceran: anteriorment van desenvolupar amb èxit altres obertures de botiga de gran repercussió, com el llançament de la primera botiga de la marca GAP a Espanya, situada en el Portal De l’Ángel, GAP en La Roca Village, i en L’illa Diagonal a Barcelona, entre altres. Des de LEDDREAM, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, Continuem aportant noves solucions digitals als nostres clients i partners!