SCROLL

Centre Comercial Valle Real

Sonae Sierra i Led Dream renoven la nova imatge del centre comercial Valle Real amb noves experiències visuals inspirades en la naturalesa de Cantàbria

Centre Comercial Valle Real

2022

El centre comercial Valle Real situat en la zona de Camargo (Cantàbria), ha estat objecte d'una profunda remodelació amb la finalitat de millorar totes les seves àrees comunes internes, i les obres de les quals estan a punt de finalitzar enguany. El projecte liderat per *Sonae Sierra i (WeAre) Reify, va comptar amb la col·laboració de la constructora Copsesa i INEL-2000, i va suposar una inversió de més de 10 milions d'euros per a renovar els seus espais comuns. El disseny conceptual per a la remodelació del centre comercial està íntegrament inspirat en la riquesa natural de Cantàbria. Per això, s'ha integrat aquest concepte en un nou espai d'oci infantil: es diu Bird Land, “Terra d'Ocells” inspirat en el mareny de Alday situades en els voltants del centre. En aquest nou espai es van instal·lar pantalles LED i continguts ad hoc i personalitzats en les àrees recreatives i en totes les zones dels lavabos.

Solució

Pantalles LED / Continguts digitals

Partner

Channel4you

Categoria

Retail

Ubicació

Cantabria, Espanya

bird land centro comercial Valle Real y leddream
Per a aquest projecte de renovació integral del centre comercial, la propietat ha comptat amb la col·laboració de la seu partner tecnològic LED DREAM Group, especialista en solucions tecnològiques basades en pantalles LED, material AV PRO, contingut digital i il·luminació digital dinàmica, per a la remodelació de la nova zona d'oci infantil Bird Land, i els 3 lavabos complets del centre comercial. Aquest projecte inclou la conceptualització, disseny i execució de tots els elements audiovisuals. LED DREAM Group, es va fer càrrec del projecte des de la fabricació, subministrament i implementació d'elements digitals audiovisuals i les seves estructures de suport; el disseny, creació i adaptació de continguts inspirats en la naturalesa de Cantàbria per a totes les pantalles sota les plataformes Brightsign i Broadsign, mitjançant les quals es va realitzar la implementació de continguts 3D i diverses plantilles HTML5 per a la reproducció de continguts dinàmics i la posada en marxa de tot el projecte. A més, es va crear una “mascota-ocell” en 3D per a la zona de Bird Land, apareix en cada fracció de 15 minuts de cada hora, per a divertimento i sorpresa dels usuaris marcant les hores estil “rellotge de bufó”. Tots aquests elements van quedar perfectament integrats amb l'objectiu de transmetre un valor diferencial, mantenint l'essència del centre comercial Valle Real, amb la tecnologia audiovisual com a protagonista.
bird land en centro comercial Valle Real bird land en centro comercial Valle Real

Bird Land - Torre de jocs d'11 metres i un tobogan de 17 metres de longitud

Aquest nou espai lúdic Bird Land, apte per a nens de 2 a 12 anys, ofereix informació detallada sobre els ocells de la regió de Cantàbria. En ell, els nens podran gaudir de les instal·lacions i aprendre sobre els ocells que habiten en els marenys de Alday, una forma dinàmica i molt divertida d'acostar als nens a conèixer la fauna del territori. En aquest espai, s'han instal·lat pantalles LED d'alta resolució Black LED i alta qualitat d'imatge. El muntatge en forma trapezoidal i angle recte amb inclinació al sòl per a millor visibilitat de les pantalles LED des de la base de la torre és un dels principals atractius d'aquest projecte a mesura i un dels més complexos. Les pantalles compten amb una estructura modular i diferents grandàries de pantalles LED (fins a 5 formes diferents!), que permeten obtenir la màxima versatilitat per a poder aconseguir aquesta forma trapezoidal. Aquest disseny és poc usual, i està especialment fabricat i customizado per al nostre client, aconseguint així un espai lúdic molt visual i atractiu del centre comercial.

Es van instal·lar 34 pantalles LED interiors en diferents grandàries i formes. Es troben distribuïdes en els 3 lavabos del centre comercial, compten amb un píxel pitch d'alta resolució, alta qualitat de processament d'imatge i profunditat de color.

Aseos, baños, lavabos en centro comercial valle real

Un punt d'equilibri entre creativitat, disseny i Pantalles LED en els lavabos (Homes-Dones)

LED DREAM Group també es va fer càrrec de la creació d'un espai modern i molt visual, que s'adapta perfectament a l'estètica de les instal·lacions i que gràcies a les pantalles LED, permeten crear una harmonia única, projectar diferents continguts entre els quals cobren especial protagonisme imatges espectaculars dels espais naturals de la zona com són els Pics d'Europa, les Dunes de Liencres o Collados del Asón. Totes les pantalles estan sincronitzades entre si per a mostrar contingut de forma unísona, respectant l'espai de cadascuna gràcies al mapatge dels continguts. La tecnologia LED ha estat integrada dins d'un marc de cristall de forma molt estètica i subtil, totalment accessible per al seu posterior manteniment, i adaptat perfectament a l'espai i mobiliari. S'ha dissenyat pensant a evitar l'aigua i la humitat sobre les pantalles, sense deixar d'aportar dinamisme i modernitat a aquests espais.