SCROLL

Flagship Nespresso

Espectacular Pantalla LED Corba en la seva nova Flagship a Barcelona

Flagship Nespresso

Octubre 2015

La marca NESPRESSO ha decidit donar un nou pas endavant en el seu concepte de boutique del cafè, i per això ha inaugurat recentment la seva Flagship Store de Barcelona, situada a Passeig de Gràcia, 55 (Bulevard Rosa).

Solució LED

Pantalles LED Corba & Indoor

Partner

Net-IP

Categoria

Retail

Ubicació

Passeig de Gràcia 55, Barcelona, Espanya

Nespresso-retail-LedDream-iluminacion-pantallasled
Aquest nou concepte de boutique incorpora un nou disseny dels espais i materials dins de botiga, buscant crear un lloc que es converteixi en punt de referència dels coneixements tècnics en cafè i de l'experiència de degustació del cafè a la ciutat de Barcelona.
Pantallaledcurva Nespresso-retail-LedDream-iluminacion-bcn

Nou concepte Boutique, innovació en el disseny d'espais i ús d'elements audiovisuals que marca la pauta i milloren l'experiència dels clients quan degusten cafè

Entre els seus elements més nous i espectaculars destaca la impressionant pantalla LED corba que presideix el hall principal. Aquest projecte tan emblemàtic ha estat realitzat per la companyia LED DREAM, que juntament amb el seu partner Net-IP ha dut a terme el subministrament i instal·lació de tot el sistema. La pantalla LED, amb una resolució de píxel 6 mm i una superfície de 15 metres de longitud, es compon d'un tipus específic de mòduls flexibles, que permeten aconseguir les formes ondulades que el prestigiós estudi d'arquitectura Parisotto i Fomenton (juntament amb l'equip local de Pilar Líban) requeria per al seu disseny.

Nespresso-retail-LedDream-iluminacion-bcn

Amb aquesta nova instal·lació, de recent inauguració, Nespresso es posiciona com a líder indiscutible en el seu sector, mentre que LED DREAM valida i consolida una vegada més la seva experiència en projectes especials i singulars dirigits a al sector del retail