SCROLL

NBA Café Barcelona

Primer restaurant de la NBA a Europa ubicat a Barcelona

NBA Café Barcelona

Agost 2016

La NBA (National Basketball Association) i la signatura de restauració espanyola ANGrup es van unir per obrir el primer NBA CAFÈ d'Europa, ubicat a la Rambla de Barcelona amb unes instal·lacions de 1,200m2 que integra múltiples solucions LED i audiovisuals en diferents zones del mobiliari de l' local. El restaurant ha estat dissenyat pel prestigiós estudi de l'interiorista Lázaro Rosa-Violán, amb més de 200 projectes a tot el món. Els aficionats també tindran la possibilitat de conèixer a estrelles de la NBA, inclosos jugadors, mascotes i equips de ball.

Partner

TMM Group juntament amb l’enginyeria Instal-Audiosystems

Solució LED

Pantalles LED Indoor & Ecales LED & Measure Up & Brancals de les finestres d’Alta brillantor

Categoria

Retail

Ubicació

Les Ramblas Barcelona - Espanya

NBA-LEDDREAM
NBA Cafè Barcelona és el primer espai únic i d'aquestes característiques a Europa. Està pensat per a aficionats de totes les edats, i oferirà gastronomia i entreteniment envoltat del sentiment de la NBA en un modern local, submergint als seus clients en la pròpia essència americana d'un partit de la NBA, amb els seus jugadors estrella i llegendes del bàsquet.
NBACafeBarcelona-LedDream-PantallasLed Pantalla Led - NBA Café Barcelona

Espectacular pantalla LED de 57m de llarg, al voltant de la sala

El projecte inclou més de 30 pantalles LED en diferents formats, així com diversos panells LED integrats en les escales, finestres i caixes. Una de les novetats d'aquest re-styling són l'espectacular pantalla LED de 57m de llarg, al voltant de tot el perímetre de la sala, simulant una sorra de la NBA on també es mostraran els titulars de la lliga professional nord-americana i productes per acompanyar un menú basat en graelles americanes.

Al hall d'entrada, es troba l'espai més dinàmic i social, amb dues pantalles verticals interactives per consultar el menú. A la banda es destaca l'escala LED decorades per panells LED amb contingut interactiu, i a la sala d'exposició dels trofeus es troba una pantalla "Measure Up" que simula les mides dels jugadors de la NBA i a la façana de les finestres es visualitzen les brancals de les finestres de 10 panells LED, fent molt més visible el local per a tots aquells que passegen per les emblemàtiques Rambles de Barcelona.

Una experiència audiovisual 360ª amb múltiples solucions LED

NBACafeBarcelona-LedDream-PantallasLed-Ventanales

Diferents solucions tecnològiques

El projecte audiovisual, liderat per TMM Group costat de l'enginyeria Instal-Audiosystems i amb la col·laboració de LED DREAM, integra diferents solucions tecnològiques, com pantalles LED, escales LED, 1 Measure Up interactiu i les Brancals de les finestres. Aquest és un clar exemple on les pantalles LED guien el client des del carrer fins a l'interior del local. El resultat, sens dubte, és impressionant.