SCROLL

Flagship Marfranc

Led Dream porta la tecnologia digital i interactiva a el grup de retail Marfranc, en ple cor de la Costa Brava

Flagship Marfranc

Març 2020

El grup català MARFRANC, líder en la comercialització d'articles de moda sostenible i firmes internacionals a Catalunya, ha decidit apostar per la digitalització amb tecnologia LED i elements digitals interactius, en un dels seus espais més representatius de la marca, amb més de dos mil metres quadrats.

Projecte

Grupo Retail Marfranc

Solució LED

Tòtems interactius, Banner Led, ventilador holograma

Categoria

Retail

Ubicació

Costa Brava, Barcelona, Espanya

Marfranc-LedDream-Retail-Led-retail-decoracion
Marfranc-LedDream-Retail-Led-retail-decoracion Marfranc-LedDream-Retail-Led-retail-decoracion-interior

Tecnologia LED i transformació digital

En el seu Flagship principal, situada en ple cor de la Costa Brava, s'han instal·lat pantalles led Indoor amb pitch 3.9mm BLACK LED, d'alta resolució d'imatge, en un format banner de més de 5 metres de longitud que dóna la benvinguda als clients, i alhora dinamitza l'accés amb continguts interactius i missatges de la marca.
Ja a l'interior de la botiga s'ha optat per una solució de tòtems interactius de ViewSonic, amb pantalla professional de 55 "i tecnologia tàctil, que a hores d'ara actuen com a dispositius de cartelleria digital a causa de les precaucions necessàries per tema covid (amb missatges de seguretat i protecció sobre la pandèmia), però que en un futur guiaran i informaran en temps real als seus visitants sobre les promocions i ofertes disponibles, classificats per marques, categories, etc.

Marfranc-LedDream-Retail-Led-Escaparate

Dispositiu Airled

A més d'aquests elements principals, s'ha complementat el restyling amb la instal·lació d'un dispositiu Airled, que permet la reproducció de continguts tipus holograma mitjançant un sistema de ventilador amb leds. En aquest cas els continguts tenen a veure més amb les marques que aquest retailer ven a les seves botigues, presentant-les d'una forma molt més atractiva.
Tots els dispositius d'emissió es gestionen per part del propi client mitjançant players de Brightsign, ja que permet una senzilla i econòmica gestió centralitzada dels mateixos, tant aquells que actuen com a mers dispositius de cartelleria digital, com els que presentaran elements interactius i tàctils.