SCROLL

Nova botiga de Marfranc Streetwear

Led Dream dinamitza l'accés de la botiga amb un aparador transparent en ple cor de la costa Brava

Nova botiga de Marfranc Streetwear

Abril 2022

El grup català de retail MARFRANC ha inaugurat la seva nova botiga MARFRANC Streetwear en Platja d'Aro, un espai modern i molt visual de més de 180m², orientat als amants de la moda, l'art i el disseny urbà. El grup català de retail MARFRANC, és un referent en la comercialització d'articles de moda sostenible i signatures internacionals a Catalunya, enguany ha decidit llançar una nova imatge, amb nou estil, colors blancs i espais més il·luminats. Aquest temple de la moda Streetwear està inspirat en dues ciutats molt importants per als seus creadors: Los Angeles i Tòquio. Tots dos són llocs de referència per a tot aquest moviment.

Solució LED

Pantalla LED transparente

Projecte

Marfranc Streetwear

Categoria

Retail

Ubicació

Platja d’Aro, Barcelona, España

Escaparate digital Marfranc Streetwear
Escaparate digital Marfranc Streetwear Escaparate digital Marfranc Streetwear

Aparador digital amb pantalla LED transparent

Per a la part digital d'aquest nou projecte, MARFRANC ha comptat novament amb la col·laboració del seu partner LEDDREAM, qui es va encarregar de la instal·lació i subministrament de la nostra pantalla LED transparent, situat estratègicament en la façana principal. Gràcies a la seva transparència, es poden alternar diferents continguts i colors de la marca, i al seu torn interactuar amb els maniquins, oferint una experiència diferent en cada visita.Escaparate digital Marfranc Streetwear

En aquest espai LED DREAM va incorporar el seu nou concepte d'aparador digital, que dinamitza l'accés de la botiga amb continguts interactius i branding de la marca. Per a l'execució del projecte s'ha instal·lat una pantalla LED transparent de 3x2 metres i es troba perfectament integrat i sincronitzat a nivell de continguts audiovisuals, perquè els visitants puguin veure, i experimentar diferents continguts amb lliga resolució d'imatge. El més nou és el percentatge de transparència de la pantalla, permet 'poder veure després d'ella' i crear diferents experiències visuals. A l'ésser d'estructura modular, permet adaptar-se a qualsevol espai i a més, ser personalitzat. La funcionalitat de l'aparador digital dona pas a infinites possibilitats d'idees creatives vàlides per a molts dels verticals com: retail, centres comercials, entorns corporatius, hospitality i entorns exteriors.