SCROLL

Hard Rock Hotel Ibiza

La Pantalla LED Còncava exterior més gran del món

Hard Rock Hotel Ibiza

Març 2016

És una de les pantalles de LED exterior còncaves més grans del món, amb una superfície de 400m2. Aquesta pantalla pretén ser un suport de publicitat únic i exclusiu. Un nombre limitat de sponsors van il·luminar l'skyline d'Eivissa, entre els quals es troba Hard Rock Hotel Eivissa com a patrocinador principal.

Solució LED

Pantalla LED Mega convexa Outdoor

Projecte

Hotel Hard Rock Ibiza

Categoria

DOOH (Hotel Exteriors)

Ubicació

Eivissa, Illes Balears, Espanya

HardRock-LedDream-Pantalla iluminada
Situada a la zona més xic de l'illa, a la mateixa façana del Hard i al costat de l'Hotel Ushuaïa i el Restaurant Sublimotion, la pantalla LED emetrà 24 hores al dia durant 6 mesos de maig a octubre. Més de 18 milions d'impactes en la temporada, amb un mínim de 8.640 espots diaris i 24 Hores d'emissió sense interrupció.
HardRockIbiza-LedDream-SolucionesLed-3 HardRock-LedDream-Pantalla

Una experiència visual única a l’exterior

La seva concavitat de 8,7 graus ofereix una experiència visual única a exterior, amb una major sensació de profunditat simulant un efecte 3D. A més, redueix la distorsió de la imatge i els reflexos laterals. L'estructura de suport ha estat una autèntica obra d'enginyeria, i està composada per una subestructura de muntants i accessoris d'ancoratge segons càlculs, que al vegada havien de permetre la subjecció de l'espectacular mur cortina de vidre extra clar i laminat de seguretat, amb sistema de subjecció puntual tipus patch fitting d'acer inoxidable. El resultat, fins i tot amb la pantalla apagada, és senzillament espectacular.

Una gran obra d’enginyeria arquitectònica i un dels projectes de digital signage més importants dels últims anys

HardRock-LedDream-Pantalla

La pantalla modular de LED d'alta definició per a exteriors té unes especificacions molt concretes i va ser totalment fabricada a mida per reunir tots els requisits marcats pel client (Hard Rock), la ubicació, l'Agència de Seguretat Aèria i les autoritats de l'illa. Cadascuna de les seves barres horitzontals té un angle d'inclinació concret per evitar la contaminació lumínica en l'espai aeri i en l'ecosistema de l'illa, i a més els cabinets són irregulars per permetre la subjecció de les mènsules que subjecten el mur cortina.