SCROLL

Flagship Studio F

Amb una espectacular pantalla LED exterior de 14m2

Flagship Studio F

Octubre 2015

Un cop més, la Marca colombiana de roba femenina Studio F confia en LED DREAM per a la implantació de pantalles LED en els seus diferents botigues ubicades a Sud-amèrica, convertint-se així en el seu proveïdor oficial de tecnologia visual LED per retail.

Solució LED

Pantalles LED Exteriors P10 SMD 3in1

Projecte

Nova Flagship Studio F a Colòmbia

Categoria

Retail

Ubicació

Carrer 83, Bogotà, Colòmbia

StudioF-LedDreams-Leds
LED DREAM assessora sobre el tipus de display de Digital Signage adequat per a cada un dels locals, la possible ubicació d'aquest, projecte i plànols, la fabricació de l'estructura, així com la instal·lació i posada en marxa de tot el conjunt. Lliurant així, tot el projecte claus en mà.
studiof- LEDDREAM StudioF-LedDreams-Leds-inteior-tienda-retail

Espectacular pantalla LED Outdoor de 14m2 de superfície total que llisca cap amunt i cap avall a través de tota la façana de la botiga.

L'última de les instal·lacions realitzades per LED DREAM ha estat en la nova flagship d'ELA, pertanyent al grup StudioF i ubicada al carrer 83 de Bogotà, Colòmbia. La prestigiosa marca de roba sud-americana, líder en el sector de la moda i retail amb més de 20 anys d'experiència, ha incorporat una pantalla de LED que llisca verticalment per la façana de vidre de l'edifici.

Mentre la botiga sigui oberta, la pantalla es desplaça mitjançant un sistema format principalment per autòmats i dos motors sincronitzats entre ells que ajuden a pujar i baixar la pantalla LED a la velocitat programada. El sistema es completa amb diferents engranatges, cables d'acer, safata eruga per a les instal·lacions, etc

studiof- LEDDREAM

Un efecte d'imatge realment espectacular

El LED utilitzat és de tipus SMD3in1 amb pitch 10, i la seva grandària total arriba als 3.2 metres d'ample per 4.3 metres d'alt, dotant-lo d'~ 140 mil píxels aproximadament.
A l'estar situada darrere d'un aparador, per aconseguir un efecte d'imatge realment espectacular, la pantalla LED s'ha dissenyat amb LEDs d'exterior, aconseguint així una brillantor de més de 6.500nits. A més, s'han instal·lat vidres especials per reduir la calor que es genera dins de l'aparador i reduir també la reflexió lluminosa externa.