SCROLL

Flagship Nike en Eci Preciados

Nike sefgueix apostant pel Digital Signage en el seu Flagship d’El Corte Inglés de Preciados, en ple centre de Madrid

Flagship Nike en Eci Preciados

Agost 2020

La multinacional nord-americana de calçat, articles i peces esportives, Nike, continua reafirmant la seva aposta per la digitalització de totes les seves botigues, confiant en The Brands-Tailors i LED DREAM per a la reforma d'un dels seus punts de venda més representatius d'Espanya, concretament al centre de Carrer Preciados d’El Corte Inglés al centre de Madrid, el espai s'ha convertit en una macrobotiga de més de 1.600m2.

Partner

The Brand-Tailors

Solució

Pantalla LED indoor, gestió de continguts digital & Digital Signage

Categoria

Retail

Ubicació

Botiga Nike d’El Corte Inglés en Eci Preciados, Madrid, Espanya

Nike-Eci-Preciados-Led
Aquest projecte, liderat per l'agència The Brand-Tailors, ha comptat amb la col·laboració del seu partner LED DREAM, especialista en solucions Led Indoor i Outdoor. No és la primera vegada que LED DREAM col·labora en un projecte de la marca esportiva americana: anteriorment havia desenvolupat amb èxit solucions Digital Signage a la Megastore de Sagrada Família de Barcelona amb dues pantalles Led gegants d'exterior o la Flagship de Camp Nou amb una pantalla corba de més de 20m2, així com en altres botigues de Lisboa o Madrid. LED DREAM s'ha fet càrrec del subministrament i instal·lació de 2 pantalles LED Indoor integrades en sengles mobles fets a mida. Una pantalla LED interior de 2 x 2.5 metres es troba situada darrere de la caixa, mentre que l'altra té una superfície total de 3 x 1 metre en format pancarta.
Led Dream. Nike-Eci-Preciados Led Dream. Nike-Eci-Preciados

Implementació del sistema de cartelleria digital i la creació de continguts digitals

A més, LED DREAM ha realitzat la implementació de sistema de cartelleria digital i la creació de continguts a través del seu partner Channel4you, especialista en el disseny, creació i gestió remota de continguts de Digital Signage.

Led Dream. Nike-Eci-Preciados

Executat en un temps record

Cal destacar que el projecte s'ha executat en un temps rècord de tan sols 15 dies, atenent a les necessitats d'implementació i inauguració de la botiga.