SCROLL

Façana digital multimèdia en el shopping resort Port Venècia

Leddream Group i Hubtech creen un nou concepte de façana digital dinàmica de més de 140m2 de superfície total e únic a Espanya

Façana digital multimèdia en el shopping resort Port Venècia

Juliol 2022

Port Venècia estrena nova imatge. Han renovat les seves zones de Terrasses i està en procés de remodelació de zones exteriors amb espais més verds, moderns i digitals, oferint noves experiències diferenciadores que sorprenen i connecten amb els visitants. Port Venècia situat a Saragossa, està en procés d'un ambiciós projecte de remodelació de les seves zones d'exteriors. La primera fase del projecte la zona de terrasses, que va culminar a inicis d'enguany, es completa amb la façana digital exterior. Aquests espais sempre han estat molt emblemàtics i diferenciadors per al shopping resort amb la finalitat de millorar l'experiència dels usuaris i augmentar el confort dels seus visitants.

Solucions

Pantalla LED / Continguts 2D, 3D anamòrfic / Il·luminació digital sobre panells encunyats i graderies dinàmiques

Partners

Puerto Venecia / Cbre España / HubTech / Lumalia Studio / Channel4you

Ubicació

Saragossa, Espanya

Categoria

Retail

L'objectiu d'aquesta remodelació integral és transformar els espais exteriors del shopping resort de més de 32.000 metres quadrats, en zones més verdes i sostenibles, incloent-hi nous suports digitals que promoguin noves experiències per a compartir i gaudir amb família i amics. Són conceptes que representen la identitat de la marca i reforcen el seu posicionament com un dels centres de referència d'oci i destí familiar a Saragossa, Aragó i comunitats limítrofes. Aquest projecte integral, la direcció d'obra i el Project management, ha estat liderat per l'enginyeria IDOM. Dins d'aquesta reforma, després de la fase de renovació de les terrasses, s'ha creat un nou concepte de façana digital dinàmica situat en un punt estratègic que uneix la zona de Boulevard amb la zona comercial de Gallery i Oci. Per a aquest ambiciós projecte de digitalització, Port Venècia, ha confiat en LEDDREAM Group i el seu partner integrador HubTech, per a la transformació de la façana digital del shopping resort. El grup egarense s'ha fet càrrec d'aquesta experiència Digital Out Of Home des de la conceptualització, disseny, desenvolupament, i execució de la nova façana digital de més de 140m2 de superfície total. Es tracta d'un projecte especial i innovador, un nou concepte digital totalment trencador i que ho fa únic a Espanya. Un gran ventall de maquinari de vídeo juntament amb il·luminació digital dinàmica, a més de combinar diferents gestors de continguts sincronitzats, amb continguts visuals ad hoc: plantilles dinàmiques per a la reproducció de continguts en real-estafi, creació de continguts 2D i 3D. Tot per a crear una experiència única i immersiva en una de les entrades principals del centre comercial.
3D inmersivo en fachada digital puerto venecia 3D inmersivo en fachada digital puerto venecia

L'element s'ha dividit en 3 zones diferenciades que, a través de la integració, la programació i els continguts funcionen de manera sinèrgica i en conjunt.

1. La Pantalla LED es converteix en un llenç digital i artístic de 32m2 de superfície total, la seva funció principal és la de suport informatiu i entreteniment. Amb píxel pitch 4.8mm d'exterior i una lluentor potent per a una perfecta visibilitat, tant de dia com de nit. La seva singularitat radica en el seu format angular, la seva cantonada en la qual conflueixen les 2 cares de la pantalla està arrodonida i no acabada en cort de 90 graus, suavitzant la transició i unió entre totes dues cares.

2.- La façana digital dinàmica sobre panells encunyats, dissenyada i realitzada per Lumalia Studio, companyia del grup LEDDREAM, integra l'espai tant tecnològica com arquitecturalmente. La façana estén la pantalla LED en un joc de sincronia i contraposició, ampliant el contingut de vídeo de la pantalla i contrastant amb gammes cromàtiques i lighting. En en conjunció amb les graderies serveix de reflex al jardí vertical de la façana enfrontada.

3.- Sistema d'il·luminació en la nova zona de graderia: El contingut i els efectes de vídeo de la façana digital s'amplien de manera envolupant seguint els moviments i gammes cromàtiques de manera natural. El bany d'il·luminació indirecta sobre la pedra emfatitza la seva textura omplint l'espai de llum i color, especialment quan cau la llum del dia.

Arquitectura, tecnologia LED, digital content i il·luminació digital, s'uneixen per a crear un nou espai immersiu i molt innovador. Disseny especialment fabricat i customizado per al projecte de Port Venècia.

3D inmersivo en fachada digital puerto venecia

3D immersiu en la façana Digital. Una nova dimensió DOOH

Els Continguts: A través de Channel4You, empresa especialitzada en creació i gestió de continguts del grup LEDDREAM, s'han creat diferents peces de continguts visuals, des de paisatges, naturalesa, forma de vida, fluids i formes, cortinetes, anuncis i esdeveniments corporatius, etc. També s'ha dissenyat un contingut de partícules amb perspectives i profunditat en 3D combinat en la part de pantalles LED i il·luminació Digital. Tots aquests continguts estan sincronitzats amb els fons i gammes cromàtiques de la il·luminació digital de la façana i les graderies; i al mateix temps tenen la flexibilitat que funcionin de manera independent per a aplicacions més específiques. Continguts que sorprenen visitants i causen furor en xarxes socials!