SCROLL

Centre Comercial La Gran Jonquera

Una de las pantalles LED exterior més grans d’Espanya

Centre Comercial La Gran Jonquera

Juny 2014

El projecte per a la façana principal de Centre Comercial Gran Jonquera, basat en una pantalla LED de grans dimensions de 30 × 5 metres, ha suposat per la seva complexitat tot un repte per a l'equip LED DREAM. Des de la seva disseny fins a la seva execució al juny 2014, aquest projecte es va realitzar en un temps rècord de deu setmanes.

Solució LED

Pantalla LED Mega Outdoor

Client

Centre Comercial La Gran Jonquera

Categoria

Retail

Ubicació

Carrer Major, 26, Pas de la Casa (Andorra)

La pantalla LED, considerada fins ara com la més gran d'aquest tipus a Espanya, compta amb una superfície total de 150m2, amb píxel pitch de 15 mm i leds d'alta brillantor. Amb el Centre Comercial ja construït, la dificultat radicava en suportar la gegantina pantalla a la part de façana volada de l'edifici. Per això, a més del marc de subjecció dels panells LED, es va dissenyar i fabricar una estructura de suport principal ancorada a l'edifici principal. Tot un repte per a la nostra enginyeria.
Centro comercial Gran Jonquera Centro comercial Gran Jonquera- Led Dream

Una de las pantalles LED exterior més grans d’Espanya

Aquesta pantalla, entre altres característiques tècniques, destaca per una gran profunditat de color de 281 trilions de colors i una freqüència de refresc de 6.000Hz. Els cabinets disposen d'una protecció IP66 per suportar les inclemències ambientals més dures. Situada a la façana principal de centre comercial Gran Jonquera, la pantalla dóna la benvinguda als visitants amb continguts i imatges de centre i les seves botigues, que també es visualitzen des de la N-II i l'AP-7 d'entrada-sortida d'Espanya i França, el que augmenta la seva cobertura a més de quatre milions de persones l'any