SCROLL

Centre Comercial Hiper Pas

60m2 de pantalla LED Outdoor

Centre Comercial Hiper Pas

Octubre 2017

El grup Hiper Pas, una de les empreses familiars amb major creixement a Andorra, que disposa de 18 establiments (una central de compres pròpia, 13 supermercats i quatre comerços especialitzats, tots ells repartits en diversos punts d'Andorra), ens ha confiat la renovació de la façana principal del seu principal centre comercial ubicat a Pyrénées Pas de la casa.

Solució LED

Pantalles LED Outdoor

Partner

Impexelec

Categoria

Retail

Ubicació

Carrer Major, 26, Pas de la Casa, Andorra

hiperpass-leddream-led-LedDream
Es tracta d'una superfície de grans dimensions, que ocupa una illa de diverses plantes, fet que suposa una "magnífica oportunitat de millorar l'experiència de client, oferir grans beneficis de centre comercial i enfortir-se en una important àrea d'influència en el mercat francès" . El centre comercial rep més de 9 milions de visitants a l'any, que a la seva arribada són rebuts per més
hiperpass-leddream-led-LedDream hiperpass-leddream-led-LedDream

Impulsant la transformació digital

Aquest projecte de transformació digital, liderat pel nostre partner Impexelec, va comptar amb la important col·laboració de LED DREAM, especialista en Solucions LED indoor & Outdoor, per a la posada en marxa d'una gran instal·lació LED, que s'ha convertit en una de les més impactants a Andorra.
Per a l'execució del projecte es va realitzar el disseny, fabricació i muntatge d'una espectacular pantalla LED Outdoor de 60 metres quadrats de superfície, amb una brillantor regulable màxim de 7000 nits i píxel pitch 10mm SMD, on es reprodueixen tot tipus de continguts amb gran definició . La instal·lació sorprèn els visitants amb aquest enorme banner situat a l'entrada principal del centre comercial, i va ser realitzada en un temps rècord de només 3 setmanes.

hiperpass-leddream-led-instalacion

Aquest espai serveix a LED DREAM per demostrar les seves solucions tecnològiques LED enfocades a crear experiències memorables, a més de la seva adaptabilitat a qualsevol entorn per dissenyar instal·lacions espectaculars que generen un efecte WOW.