SCROLL

Flagship Adidas

Renovaciò amb pantalles LED als finestrals de la seva botiga a la Gran Via de Madrid

Flagship Adidas

Novembre 2017

La marca alemanya ha reformat recentment la seva principal flagship a nivell nacional, situada en un edifici emblemàtic de la Gran Via, al centre de Madrid. La companyia de les tres ratlles, que des de fa diversos mesos ja ha vingut apostant en les seves últimes botigues per aquest tipus de suports, ha emprès el projecte de forma gradual aconseguint un espectacular resultat.

Solució LED

Pantalla LED Indoor & Pantalles LED Exteriors

Partner

TMT Factory

Categoria

Retail

Ubicació

Gran Vía, Madrid, Espanya

Adidas-VentanasLed
Aquest projecte audiovisual executat per LED DREAM, especialista en solucions amb tecnologia LED de cartelleria digital, a través del seu partner TMT Factory, ha estat dut a terme en dues fases: primer es van instal·lar dues pantalles d'alta brillantor per als finestrals centrals (2016) , i després de la bona acollida, Adidas va decidir completar tots els finestrals de l'edifici històric on s’hi troba (mitjans del 2017).
Adidas-LedDream-PantallasLed Adidas-VentanasLed

La Madrilenya Gran Via s’ha convertit en un dels carrers de moda de la capital espanyola amb instal·lacions espectaculars que compten amb solucions tecnològiques

En total es tracta de vuit pantalles, de tecnologia SMD semioutdoor, que ofereixen una brillantor de fins 6000nits, molt necessaris a l'hora de combatre la incidència de llum solar directa sobre els cristalls del local. Amb una superfície total superior a 40m2, i completant tota la façana mitjançant pantalles corbes en els extrems s'ha convertit en símbol de centre de Madrid i una de les instal·lacions visuals més espectaculars d'Espanya.