SCROLL

Showroom Roca Casablanca

CuldeSac, Media Markt i Led Dream lideren amb tecnologia LED i il·luminació digital dinàmica la nova imatge del showroom ROCA a Casablanca

Showroom Roca Casablanca

Abril 2021

Roca, líder mundial en el disseny, producció i comercialització de productes per a l'espai de l'bany i solucions de la llar, en la seva contínua aposta per la innovació i digitalització en totes les seves seus, ha decidit realitzar una profunda renovació integral al seu showroom més representatiu al Marroc. L'objectiu d'aquesta renovació integral ha estat primar el detall i la qualitat en tots els seus espais per poder oferir una solució completa als seus clients i professionals en l'àmbit d'arquitectura i disseny.

Solució

Pantalles LED Indoor / il·luminació Digital

Partner

CuldeSac, Media Markt B2B

Categoria

Més (Digitalització integral)

Ubicació

Casablanca, Marruecos

En aquesta renovació la tecnologia LED i il·luminació digital han pres especial protagonisme en aquesta gran obertura del showroom ROCA Casablanca. Aquest projecte de digitalització ha estat liderat pel propi client, l'estudi de disseny CuldeSac i Media Markt B2B, qui al seu torn ha confiat en el seu partner LED DREAM, especialista en solucions digitals amb tecnologia LED, i qui s'ha encarregat de la creació i disseny final del concepte digital on es potencia la imatge de Roca com a marca avantguardista.

Arquitectura i tecnologia LED en vídeo i il·luminació digital, s'uneixen per crear un espai d'inspiració i de disseny

Es tracta d'un projecte 360 de tecnologia LED en vídeo i il·luminació digital: fabricació, subministrament, implementació d'estructures necessàries i instal·lació, posada en marxa i continguts amb l'objectiu de transmetre un valor diferencial, aportant major visibilitat i convidant a descobrir les noves gammes de productes Roca. L'objectiu d'aquesta obra integral era crear un espai d'innovació i alt standing, sobretot amb una total orientació cap als professionals que comparteixen el seu interès i motivació pel disseny de l'espai de l'bany i confort a la llar. Aquest espai està pensat en cada detall per inspirar, per oferir una experiència tecnològica i sensorial única als arquitectes, interioristes i dissenyadors.

Atractiva composició digital de la façana en el qual s'ha instal·lat un sistema d'il·luminació LED digital en forma de lineals verticals (un total de 120 unitats amb gairebé 3 m de longitud cada un) integrant una pantalla LED Outdoor d'alta resolució de 3x1,5 metres (píxel 3.91mm Gold Wire).

Un espai d'innovació i alt standing

Per a l'execució, LED DREAM ha comptat amb el seu partner Lumalia Creative Studio, els quals han dissenyat tècnicament el sistema d'il·luminació digital dinàmica fet a mida per a aquesta façana, que permet visualitzar diferents efectes digitals i que sincronitza amb els continguts de la pantalla LED. Des de la llum i els colors corporatius (blancs, negres i blaus) que a través de programació orgànica varien al llarg del dia, s'aconsegueixen diferents efectes visuals, tant de dia com de nit. Per al control, Lumalia i Led Dream han confiat en ProtoPixel i els seus sistemes de control.