SCROLL

Shoko

Impressionants pantalles LED i il·luminació digital. Un concepte totalment digital i interactiu

Shoko

2018 - 2019

Shoko Restaurant & Lounge Club és un dels grans referents de l'oci a Espanya, present en diversos sectors com discoteques, concerts, i gastronomia. Ha estat seu de principals esdeveniments com els Premis Ondas, la Fórmula 1, els MTV, el 080 Fashion Week, entre d'altres, situats tant a Madrid i Barcelona.

Solució LED

Pantalles LED Indoor / Il·luminació Digital

Partner

Decorner

Categoria

Més (Digitalització integral)

Ubicació

Barcelona y Madrid, Espanya

shoko-LedDream-PantallasLed
Com a referent de l'oci nocturn i la seva renovació constant, ha implementat un exclusiu sistema d'il·luminació digital i robòtica d'última generació, creant així un espai espectacular, interactiu i molt creatiu, tenint en compte una decoració exclusiva que literalment ha dotat d ' "ànima" a les parets.
shoko-LedDream-PantallasLed shoko-LedDream-Pantallas Led

Espais únics i amb personalitat gràcies a la Il·luminació digital

Aquest projecte, el disseny i implementació ha estat liderat pel nostre partner IBERSOUND, ha comptat amb la important col·laboració de LED DREAM, especialista en Solucions LED Indoor & Outdoor, i actualment ha desenvolupat una nova gamma de productes d'il·luminació digital, un element integrador a través de tecnologia LED, que aporta un valor afegit i infinitat de possibilitats d'integrar-les en els espais per jugar amb la llum i millorar les experiències de manera única i memorable.

LED DREAM es va encarregar del subministrament de la tecnologia de digital lighting de la sala, composta per una graella de vídeo de pitch37,5mm, embellit en la seva part frontal amb un policarbonat especialment dissenyat per a aquest espai. Aquests equips permeten crear nous efectes com canviar el color de la il·luminació amb continguts sincronitzats i fins i tot al ritme de la música, transmetre emocions i missatges, i personalitzar missatges per esdeveniments en temps real. A més, les columnes també van ser folrades de tira led digital.

Un concepte totalment digital i interactiu

shoko-Led Dream- Pantallas Led

L’equilibri perfecte

Un altre dels elements més cridaners d'aquest re-styling són les nostres pantalles LED Indoor de 3.91mm de 15m2 de superfície total, que IBERSOUND va instal·lar mitjançant un disseny de layout de formes irregulars molt atractives el resultat és realment espectacular!
Una nova solució que es basa en la interactivitat, un equilibri entre la il·luminació digital, experiència de l'usuari i un disseny elegant de la sala.