SCROLL

Sala Apolo de Barcelona

Sala Apolo de Barcelona

Març 2012

La Sala Apolo de Barcelona és una referència a nivell europeu i al costat de La Paloma, ha estat un dels locals nocturns més mítics de Barcelona amb més de 35 anys d'història. Sigui quin sigui l'estil de música que estigués de moda al moment, l'Apolo els ha viscut tots.

Solució LED

Cortines LED Outdoor & LED Flexible - Indoor

Projecte

Sala Apolo

Categoria

Més

Ubicació

Avinguda Paral·lel, Barcelona, Espanya

Cortina-LED-Sala-Apolo-LedDream-sala-iluminacion-DJ
La seva àmplia, variada i intensa programació inclou música en directe d'estils tan diversos com el rock, el flamenc, el reggae, el hip hop, l'electrònica, la rumba, el pop o el folk ... donant cabuda a artistes novells i consagrats , locals i internacionals, i apostant per les propostes alternatives i de qualitat.
Cortina-LED-Sala-Apolo-LedDream-sala-iluminacion-DJ Cortina-LED-Sala-Apolo-

Nous espais, únics i amb personalitat

La nostra empresa d'enginyeria en solucions LED a mida, LED DREAM, ha instal·lat a la Sala Apolo una cortina de LEDs flexible per a l'escenari principal i una cortina LED rígida a la façana exterior. La cortina de LEDs flexible de 37.5mm de Píxel Pitch i de 14m2 (disposats en 4 tires de 0'9m d'ample per 3'6m d'alt) se suspèn sobre un tirant estructural i mitjançant dos motors es recull i amaga completament després de l'escenari , permetent que segons la festa o actuació pot ser utilitzada o no; a l'exterior de la façana del local, una cortina LED de resolució 12mm de 7m2 informa als usuaris de les actuacions d'aquest mític local nocturn de la Ciutat Comtal.