SCROLL

Claror Sardenya

Reforma integral i digital de el club Claror Sardenya a Barcelona

Claror Sardenya

Agost 2019

Continuant amb la seva política de millores i de renovació en tots els seus centres esportius, la cadena de gimnasos Claror, amb més de 32.000 abonats i amb gestió de 9 centres (www.claror.cat) ha decidit renovar diversos espais d'un dels seus clubs més representatius, el de Claror Sardenya a Barcelona.

Solució LED

Pantalles LED Indoor / Il·luminació Digital

Projecte

Reforma integral i digital de el club Claror Sardenya

Categoria

Més (Digitalització integral)

Ubicació

Barcelona, Espanya

Claror, pioner en el seu sector, ha iniciat la seva aposta per la tecnologia i sostenibilitat en tots els seus àmbits, ajudant a millorar la interactivitat dels socis amb els seus entrenadors, amb un major control i millores de resultats, que són molt valorats pels usuaris. Fruit d'aquest afany per la millora i modernització constant dels seus serveis i instal·lacions, Claror ha decidit renovar la recepció del club i la zona d'atenció a client extern, creant uns espais espectaculars, on el paper de la digitalització és important.
Claror-LedDream-Led-Iluminacion Claror - Iluminación LED

Tecnologia i transformació digital

Per a la renovació, Claror ha confiat en LED DREAM, especialista en Solucions LED Indoor & Outdoor, que al seu torn s'ha fet càrrec de la creació i disseny d'un concepte digital i interactiu, en el qual es potencia l'experiència de l'usuari. A més, es va fer càrrec de la implementació d'elements tradicionals i ecològics (mobiliari & decoració) com de la integració de noves solucions tecnològiques (audiovisual & renders).

En tots dos espais la major novetat d'aquest re-styling són les pantalles led Indoor amb pitch de 3.9mm BLACK LED, un en format banner de recepció amb una superfície de 4m2, on es promou informació de club, promocions, i un sistema de torns integrat; i una altra en format Tòtem a l'aparador digital ubicat a l'interior que mostra els continguts cap a l'exterior, de format vertical amb alta lluminositat SMD amb una superfície de 2m2, que busca atreure l'atenció de el públic.


Claror - Iluminación LED

Reforma integral i digital de el club Claror Sardenya a Barcelona

Un altre dels elements més cridaners d'aquest re-styling són les nostres pantalles LED Indoor de 3.91mm de 15m2 de superfície total, que IBERSOUND va instal·lar mitjançant un disseny de layout de formes irregulars molt atractives el resultat és realment espectacular!
Tota la reforma integral realitzada per LED DREAM s'ha realitzat durant el mes d'agost, perquè a la tornada de vacances el resultat final fos el desitjat per Claror: crear un efecte WOW als seus clients, incentivant la volta a l'esport.