SCROLL

Madrid tindrà un nou llenç digital 3D en aquest Nadal

Dissenyem tota aquesta experiència led immersiva amb continguts 2D i 3D anamòrfic

Madrid tindrà un nou llenç digital 3D en aquest Nadal

Desembre 2022

LEDDREAM Group al costat de l'agència Think, revolucionen Madrid amb llenços digitals i contingut en 3D anamòrfic - Madled estarà instal·lada en la Plaça de Colón fins al 31 de Desembre. Si fins ara les principals pantalles es trobaven en Gran Via, aquest Nadal la capital comptarà amb un nou llenç digital situat en la Plaça de Colón, en el comercial Carrer Serrano, cantonada amb el Carrer Goya; una de les zones de major trànsit per als vianants i rodat de Madrid. El passat 17 de novembre, Madled es va inaugurar servint com a suport perquè l'Ajuntament de Madrid presentés en 3D la samarreta oficial de la Sant Silvestre gràcies a la creativitat i producció de l'equip de Think, Led Dream Group, Casanova Agency i HYPE. Prop de 30 metres quadrats de pantalla led en forma de “cub”, creen una experiència immersiva, fusionant la tecnologia més avantguardista amb la creativitat, dissenyant diferents continguts ad hoc, des d'una perspectiva artística en el qual els elements es mouen cap a l'espectador, aportant en tot moment emoció i sorpresa al vianant, causant furor en xarxes socials.

Solutions

Pantalla LED Exterior / Continguts digitals

Partner

Agencia Think, Channel4you, Casanova Agency, Exterior Plus

Ubicació

Madrid, Espanya

Categoria

DOOH

lienzo digital en 3D en Madrid plaza colon
Madled cerca una nova manera de promocionar productes apostant per estructures úniques de Leds el format 3D dels quals ja ha provat la seva eficàcia a Barcelona durant la presentació del nou Xiaomi T12 Pro en el centre comercial Diagonal Malament. Aquesta creativitat continuarà projectant-se a Madrid, així com la campanya “Orense Agafa Velocitat”, el tren d'Alta Velocitat que comunica la capital amb la ciutat gallega en 2 hores i 15 minuts. Per al disseny d'aquesta experiència, a més de la instal·lació i els elements de maquinari, LEDDREAM Group ha comptat amb Channel4You, empresa especialitzada en la creació i gestió de continguts del mateix grup, qui es va fer càrrec de tota la creativitat en 2D i 3D anamòrfic. Channel4you ha dissenyat diferents peces de continguts adhoc des d'una perspectiva artística, aportant al mateix temps continguts promocionals i experiencials.
lienzo digital en 3D en Madrid plaza colon lienzo digital en 3D en Madrid plaza colon

Madrid comptarà amb una altra pantalla gegant per Nadal

Dins de la proposta digital, Channel4you també es va encarregar del disseny i de la creació del contingut en 3D anamòrfic de la samarreta oficial Sant Silvestre Vallecana 2022. El seu nou disseny en 3D s'ha presentat de manera espectacular a través d'una pantalla LED en plena Plaza de Colón, a Madrid. Aquest acte ha comptat amb Antonio Sabugueiro, un dels fundadors de la Sant Silvestre Vallecana en 1964. Ha estat tot un honor!. A més, podem continuar veient el 3D anamòrfic del nou telèfon intel·ligent de Xiaomi 12Tpro, gràcies a un increïble efecte de profunditat i volum on es recrea de manera creativa i espectacular un unboxing del propi producte, en el qual es van revelant els accessoris del nou telèfon intel·ligent, que es mouen cap a l'espectador i mostra l'últim en tecnologia 200MP.

Creem un llenç digital en 3D a Madrid, un disseny únic i especial per a aquest nadal

lienzo digital en 3D en madrid plaza colon

LEDDREAM Group ha comptat amb Channel4You, empresa especialitzada en la creació i gestió de continguts del mateix grup, qui es va fer càrrec de tota la creativitat en 2D i 3D anamòrfic

Aquest singular projecte ha estat tot un repte en totes les seves fases: la creació i concepció de la idea i disseny, les diferents temàtiques amb un mateix fil conductor, esbossos i creació de continguts en 3D. Tots aquests continguts es troben perfectament integrats en la pantalla i el seu espai, mantenint l'elegància i estil de la marca Xiaomi Ibèria. Des de LED DREAM Group, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual. Continuem aportant noves solucions digitals als nostres partners i clients!.