SCROLL

Windoor Real Fly

Gran instal·lació de dos espectaculars pantalles LED Outdoor de 25m2 cadascuna

Windoor Real Fly

Novembre 2012

El passat mes de novembre de 2012 va obrir les seves portes el nou Windoor Real Fly a Empuriabrava (Girona), un complex que alberga al seu interior un avançat sistema de túnel de vent. Juntament amb l'aeròdrom i amb la seva consecució, es pretén convertir Empuriabrava en el líder mundial del paracaigudisme.

Solució LED

Pantalles LED Outdoor

Partner

Infoself

Categoria

Corporatiu

Ubicació

Empuriabrava, Girona - Barcelona, Espanya

ledDream-windoor-pantallaLed-Exterior-instalacion
L'edifici, dissenyat per Josep Comas Boadas i d'inversió estrangera, és l'esquelet contenidor de dues turbines gegants que s'encarreguen de recrear, al costat de tot un complex sistema d'enginyeria, una caiguda lliure constant i vents superiors a 300 km / h. La seva inauguració oficial serà al gener de 2013.
ledDream-windoor-pantallaLed-Exterior-instalacion2 ledDream-windoor-pantallaLed-Exterior-instalacion3

Les nostres pantalles LED són un atractiu i modern, de gran impacte visual, visibles a més de 5Km de distància, que va d'acord amb aquest projecte de gran envergadura

En un edifici tan modern i avançat no podia faltar un gran element de Digital Signage -cartellera digital-. Les empreses Infoself i LED DREAM han estat encarregades de desenvolupar i executar el projecte: dues pantalles LED gegants sobre la façana, una a cada costat de l'edifici i de 25m2 cadascuna (6m x 4m, ràtio 4: 3).

ledDream-windoor-pantallaLed-Exterior-fachada

A nivell tècnic i a diferència de models convencionals, les pantalles LED utilitzades per Led Dream destaquen per una profunditat de 16 milions de colors encara amb brillantors mínims (evitant així els tan molestos efectes d'aigües en pantalles LED), freqüències de refresc superiors a 4.000Hz , una lluentor màxim de 13.000 nits i registre frontal per manteniment i reparació.