SCROLL

Oficina corporativa Wallbox

Wallbox aposta per la digitalització i instal·lació de tecnologia LED en la remodelació de les seves oficines corporatives

Oficina corporativa Wallbox

Agost 2020

La companyia Wallbox, empresa dedicada a crear sistemes de càrrega intel·ligents per a vehicles elèctrics i híbrids endollables per a ús domèstic o empresarial, acaba de traslladar les seves oficines corporatives a una nova seu a Barcelona. Wallbox es caracteritza per combinar en els seus productes una tecnologia d'avantguarda amb un disseny excepcional, que a més permet gestionar la comunicació entre el cotxe i el carregador mitjançant aplicacions intuïtives i fàcils d'utilitzar.

Solució LED

Pantalla LED indoor en forma de Z

Partner

Construcía

Categoria

Corporatiu

Ubicació

Barcelona, Espanya

Pantalla LED forma Z
Wallbox es una empresa global dedicada a canviar la forma d'utilitzar l'energia del sector de vehicles elèctrics (VE). Actualment ha començat a cotitzar a la borsa de New York com WBX, després de culminar la seva fusió amb la SPAC Kensington Capital, i d'aquesta manera la companyia d'origen barceloní es converteix en el quart unicorn espanyol, ès a dir, una de les empreses emergents que tenen una valoració superior als 1.000 milions de dòlars, juntament amb Cabify, Idealista i Glovo.
Click share

Oficines intel·ligents amb sistemes automatitzats que milloren la col·laboració, creativitat i treball en equip

En línia amb el seu compromís amb la sostenibilitat i la innovació, Wallbox ha decidit realitzar una reforma integral del nou edifici, primant el disseny i l'aplicació de noves tecnologies, i l'ús de materials ecoeficients en tots els seus àmbits, per donar una solució completa i serveis òptims als seus empleats i client final.
Per a aquesta renovació, Wallbox, a través del seu partner Construcía, ha comptat amb la important col·laboració de LED DREAM per al disseny, subministrament i instal·lació de tecnologia LED, així com la implantació de tota la tecnologia audiovisual i la integració de sistemes col·laboratius dins l'edifici corporatiu.

El disseny, aplicació de noves tecnologies i l'ús de materials ecoeficients són primordials

Pantalla LED en forma Z

Digitalització d'espais i millora de l'experiència de client a Barcelona

Aquesta solució 360 integra la instal·lació de sistemes col·laboratius sense fil connectats a una pantalla central de la sala de reunions, en la qual poden iniciar una reunió remota amb un client o col·laborar en un nou projecte amb tot l'equip amb només un clic. A més, s'han instal·lat diversos sistemes de videoconferències per garantir una captació avançada de la veu, així com dispositius audiovisuals (pantalles led al hall, projecció de gran format, monitors interactius ...) que conformen unes oficines d'última generació.
Des de LED DREAM, com a especialistes en solucions tecnològiques LED i audiovisual, seguim aportant noves solucions digitals als nostres partner i clients!