SCROLL

Torre Realia

Realia reforma la seva seu central amb dues espectaculars pantalles LED Corbes

Torre Realia

Desembre 2018

Torre Realia \ The Icon, la primera torre d'oficines inclinada del món. Es troba situada dins el Passeig de la Castellana de Madrid, i va ser dissenyada pel primer premi Pritzker de la història, Phillip Johnson, i el seu soci John Burgee. Les dues torres representen una icona de la capital i són una part essencial de l'skyline madrileny. L'elaboració del projecte i direcció d'obra, ha estat promoguda per l'estudi d'Arquitectura de Savills Aguirre Newman.

Solució LED

Pantallas LED Corba & Indoor

Partner

Tower TBA

Categoria

Corporatiu

Ubicació

Madrid, Espanya

Realia-LedDream-4
Per a la renovació d'aquest edifici d'oficines, es va crear una experiència digital a la sala principal, en la qual han pres especial protagonisme dues impressionants pantalles led corbes de 27 m2 cadascune. Un entorn inspirador per a visitants i empreses, amb un disseny elegant i una alta qualitat. El projecte audiovisual, liderat per TOWER TBA amb la col·laboració del seu Partner LED DREAM, es completa amb dos espectaculars jardins verticals i una lluminària conceptual de Vibia, a més de diferents millores i actualitzacions de l'espai. El resultat, sens dubte, és impressionant.
Realia Madrid

Espectacular instal·lació audiovisual a la sala principal de Torre Realia

Per a l'execució del projecte, s'ha realitzat el disseny, fabricació i instal·lació de dues estructures corbades per a la ubicació de les pantalles, d'una superfície de 27 m² cadascuna. El projecte, de gran dificultat, ha requerit d'estructures fabricades adhoc per la companyia egarenca, amb tres únics punts d'ancoratge a sostre, i angle idèntic al de la paret existent posterior. Es tracta de dues pantalles Indoor de pitch 2,6mm BLACK LED, amb una altíssima qualitat d'imatge gràcies a una resolució total propera a l'4K. A més, en el projecte s'ha inclòs un sistema d'àudio que ofereix una gran versatilitat d'ús a client.

Tecnologia, sostenibilitat i flexibilitat de l'espai són els 3 eixos principals d'aquesta renovació, situades al hall principal de les seves oficines a Madrid, amb un disseny elegant i una alta qualitat

Pantalla led curva

Una innovadora i eficaç eina d'emissió de continguts interactius

Gràcies als nous LED displays, Realia uneix una innovadora i eficaç eina d'emissió de continguts interactius, vídeos corporatius, i informació general rellevant, amb un disseny elegant i una qualitat incomparable, adaptable a qualsevol entorn, millorant així l'experiència dels seus clients i usuaris en un entorn modern i digital mitjançant les noves tecnologies.